Abi Talent face mișto de Jador și Mario Fresh, după ce aceștia au fost bătuți pe litoral: ”Câinii mei, v-ați luat bătăiță?”

 Dumba Gabriela
.

Abi Talent nu se arată impresionat de bătaia pe care au încasat-o, sâmbătă noapte, Jador și Mario Fresh, într-un club din Mamaia, ba chiar face mișto de cei doi. Abi spune că, astfel, le plătește cu aceeași monedă pentru că si ei au râs de el când a avut probleme cu Poliția.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

'Ce-ați făcut golden câinii mei, v-ați luat bătăiță? De Jador îmi pare rău, el chiar nu merita că e băitat dulce rău (…) Când mi s-a întâmplat mie o chestie de genu, râdeați, ziceați că am fost la poliție și că sunt sifon. De ce ați făcut plânge la poliție. De ce o dați în gardă? KARMA! ', a scris Abi Talent pe pagina de Instagram.

Citește și:

Alex Velea continuă atacurile la adresa lui Abi Talent. „M-a sunat taică-tu de la puşcărie şi m-a rugat să te iert”

După doar câteva momente de la postările pe care le-a făcut pe InstaStory, Abi Talent a șters imaginile de pe pagina sa de socializare.

jador-linojador-lino

Jador a declarat la Antena 3 că depus plângere pe numele bataușilor și spune că este bine acum.

„S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră.', a spus el!

Fiica Andreei Esca a asistat la scandal

Duminică dimineață, în jurul orei 04:30, Jador, Mario Fresh și iubita lui, Alexia Eram, fiica Andreei Esca se aflau în parcarea unui club din Mamaia, atunci când au fost agresați de numai puțin de șase indivizi.

Se pare că Mario Fresh a fost bătut pentru că a dorit să se așeze la aceeași masă VIP la care doreau să stea și agresorii.

Poliţiştii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte 2 persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului. La faţa locului nu a fost necesară intervenţia ambulanţei. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei staţiunii Mamaia, unde au depus plângere', a transmis IPJ.

În urma altercației a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, potrivit replicaonline.ro. Urmează ca polițiștii să efectueze toate verificările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru a identifica toate persoanele implicate și pentru a-i sancționa conform măsurilor legale care se impun.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton