Florin Dumitrescu și-a schimbat look-ul radical. Cum arată fără barbă: "Noua freză spectaculoasă" / S-a afișat așa la nunta cuplului Gina Pistol - Smiley

 Radulescu Ruxandra
.

Cum și-au făcut apariția chef Florin Dumitrescu, la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Evenimentul din showbiz al anului, nunta dintre Gna Pistol și Smiley, a avut loc sâmbătă, 27 mai, la Palatul Snagov. Cei doi au petrecut alături de familie, dar și de colegii de breaslă începutul unui nou capitol în viața lor. Printre invitați s-a aflat și chef Florin Dumitrescu, alături de soția sa, Cristina. Juratul de la „Chefi la cuțite” și-a făcut o schimbare de look radicală, care a atras ironiile lui Cătălin Scărlătescu. Nu mai are barbă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu și-a schimbat look-ul radical la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Nunta dintre Smiley și Gina Pistol a mobilizat o bună parte din vedetele din showbiz, care au făcut tot ce le-a stat în puteri, pentru a fi prezenți la fastuosul eveniment. Gina Pistol și Smiley trăiesc o poveste de dragoste de șapte ani de zile și, între timp, au devenit și părinții unei fetițe minunate, pe nume Jaqueline. Cei doi și-au unit destinele și au celebrat la Palatul Snagov, unde au organizat o petrecere pe cinste. De la eveniment nu a lipsit nici chef Florin Dumitrescu și soția sa Cristina. Juratul de la „Chefi la cuțite” a venit cu un nou look la eveniment, mai exact, și-a ras complet barba și și-a tuns părul mai scurt. Cătălin Scărlătescu, prezent și el la nuntă, alături de Doina Teodoru, nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe colegul său.

screenshot-2023-05-28-171948screenshot-2023-05-28-171948

Florin Dumitrescu și-a schimbat look-ul radical la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Cum arată fără barbă

Chef Florin Dumitrescu a venit împreună cu soția sa, Cristina, la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Juratul de la „Chefi la cuțite” s-a gândit să facă o schimbare de look, așa că și-a tuns părul ondulat. Acest lucru l-a determinat pe Cătălin Scărlătescu să-l ironizeze pe colegul de la „Chefi la cuțite”. Scărlătescu a postat o fotografie de grup, de la nuntă, printre care se afla și Florin Dumitrescu, iar în dreptul imaginii a scris o ironie subtilă la adresa colegului său, după ce acesta a renunțat la barbă.

„o nuntă superba, dar noua freza a lui Florin Dumitrescu, spectaculoasă”.

Citește și: Unde vor merge Smiley și Gina Pistol, în luna de miere: „Ne facem amintiri împreună, dacă mai apare un copil…”

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la nunta cuplului Gina Pistol – Smiley. Adelina Pestrițu a avut o rochie sexy, iar Andreea Esca un decolteu amețitor

Citește și: Cine a cântat la nunta cuplului Smiley – Gina Pistol. Andreea Esca a dansat toată seara pe toate genurile muzicale

Citește și: Cum arată tortul de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Primele imagini cu fabulosul desert

Florin Dumitrescu, declarație de dragoste pentru soția sa, la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Chef Florin Dumitrescu este un romantic incurabil și a demonstrat acest lucru atât în cadrul emisiunii „La cuțite”, dar și la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Chef Florin Dumitrescu a fost extrem de impresionat de nunta dintre Smiley și Gina Pistol, așa că s-a gândit să-i facă o declarație de dragoste soției sale, alături de care este tatăl a doi copii.

„A mea, mai frumoasă pe zi ce trece”, scris Florin Dumitrescu, în dreptul unei fotografii cu soția lui, la nunta Ginei Pistol cu Smiley.

Smiley, despre nunta cu Gina Pistol: „Așa cum trebuie să se întâmple”

Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele sâmbătă, 27 mai. Cuplul a făcut cununia civilă și pe cea religioasă în aceeași zi. Plin de emoții, proaspătul mire a oferit o scurtă declarație, înainte de petrecerea de nuntă.

„DA’-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi, așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans! Hai, și!’, a completat vesel, în stilul său caracteristic, Smiley, înainte să apară invitații la petrecerea de nuntă.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton