Prin ce a trecut Brigitte Pastramă timp de 5 luni, după ce s-a mutat în Dubai: „Mi-au fraudat toate cardurile, au încercat să-mi ia banii de pe ele”

 Ifrim Georgiana
.

Prin ce a trecut Brigitte Pastramă timp de 5 luni, după ce s-a mutat în Dubai. În urmă cu 5 luni, Brigitte Pastramă a luat decizia de a părăsi România și s-a mutat definitiv în Dubai cu fiica ei. Fosta soție a lui Ilie Năstase spune că și-a dorit o viață mai bună pentru Sara și vrea s-o țină departe de tentațiile vieții de Capitală. Ajunsă în Emiratele Arabe, bruneta a întâmpinat tot felul de obstacole, ba chiar era să rămână cu conturile goale. Iată ce a pățit Brigitte Patramă în Dubai!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Prin ce a trecut Brigitte Pastramă timp de 5 luni, după ce s-a mutat în Dubai. Acum câteva luni, Brigitte Pastramă anunța că se mută cu fiica ei în Dubai, motivând că vre s-o salveze de „antirajul din România'. Astfel, bruneta și-a vândut apartamentul și mașina, iar cu banii strânși și-a cumpărat o locuință în Emiratele Arabe. Vedeta și-a înscris fiica la o școală de prestigiu de acolo, unde va putea studia inginerie robotică. Ceele cinci luni în Dubai au fost pline de obstacole pentru Brigitte Pastramă, care a fost pe punctul de a fi jefuită de hoții cibernetici. 

br10br10

Brigitte Pastramă a recunoscut că decizia de a se muta definitiv în Dubai nu a fost ușoară, mai ales că a fost nevoită să renunțe la bunurile din țară și a așteptat luni bune să primească o viză de investitor: „La vârsta mea nu-ți mai vine să faci asemenea schimbări radicale în propria-ţi viaţă. Să vinzi unele afaceri, să te muţi în altă ţară, să-ţi cumperi o casă nouă'.

Citește și: De ce se mută Brigitte Pastramă în Dubai cu fiica ei: „Îmi ajunge că l-am pierdut definitiv pe fiul meu mai mare”

Citește și: Cum arată surorile lui Brigitte Pastramă: „Una mai frumoasă ca cealaltă”. S-au pozat în Dubai, iar asemănarea e izbitoare

Citește și: Cine este Eduard Dragu Sălăgean, finalist Românii au Talent 2023. A fost diagnosticat cu autism la 1 an

Citește și: Cum arată casa Cameliei Șucu. Are un penthouse de lux în Capitală

Prin ce a trecut Brigitte Pastramă timp de 5 luni, după ce s-a mutat în Dubai

Brigitte Pastramă spune că a reușit să o înscrie pe fiica ei la o școală de prestigiu din Dubai, acolo unde va putea studia ingineria robotică. Bruneta spune că demersurile au fost anevoioase, mai ales că și-a dorit ca unitatea de învățământ să se afle în apropierea locuinței ei.

„A fost foarte greu la început. Am reușit să-mi ating scopul, acela de a o înscrie pe fetița mea, Sara, la una dintre cele mai bune școli. Nu că este imposibil, dar eu am vrut să meargă la o anumită școala din zonă, la un anumit buget și să aibă opțiunile pe care eu mi le-am dorit pentru copilul meu.

Eu îmi doresc o școală care să aibă o perspectivă deschisă de inginerie robotică. I-a plăcut, eu am optat, am căutat o lună și jumătate. Ea a dat examenele. Pentru mine este un sacrificiu acest lucru. Dubaiul reprezintă un vis însă când locuiești acolo situația se schimbă. Oricum acolo trebuie să ai răbdare', a declarat Brigitte Pastramă, la Xtra Night Show.

„Am plătit casa cu bani cash'

Mai mult decât atât, Brigitte Pastramă a așteptat câteva luni bune pentu a primi viza de rezident în Emiratele Arabe. Vedeta și-a plătit locuința din Dubai în bani cash, iar pentru asta și-a vândut apartamentul din București și mașina.

„Mi-a fost greu cu absolut tot. În primul rând, am stat luni în care mi s-a schimbat viza de turist în rezident. Am plătit casa cu bani cash', a mai adăugat Brigitte Pastramă, în exclusivitate la Xtra Night Show.

„Eu le-am făcut singură (n.r. actele pentru Dubai). Eu, da, le-am făcut singură. Am vândut un apartament aici și mașina, ca să pot lua casa asta. Și, da, toți banii pe care i-am avut, vreau să-ți spun că i-am băgat aici.

Am avut foarte, foarte multe poticniri. Pentru că mie, când am ajuns aici, la 3 săptămâni au mi-au fraudat toate cardurile, au încercat niște hackeri să-mi ia banii de pe ele. Deci nu a fost foarte ușor', a spus aceasta, într-o altă emisiune.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton