Cine a cântat la nunta cuplului Smiley - Gina Pistol. Andreea Esca a dansat toată seara pe toate genurile muzicale

 Radulescu Ruxandra
.

Cine a cântat la nunta cuplului Smiley – Gina Pistol. Gina Pistol și Smiley au avut o nuntă absolut fabuloasă, atât din punct de vedere al locației selecte, cât și al invitaților, printre care s-au regăsit cele mai mari nume din showbiz. Artiștii care au întreținut atmosfera pentru miri și invitați au fost și ei selectați cu mare atenție. Oaspeții s-au distrat pe cinste, inclusiv Andreea Esca care a dansat de zor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE GRATIS, AICI!

Cine a cântat la nunta cuplului Smiley – Gina Pistol. Cel mai important eveniment din showbiz, din ultima vreme, a fost nunta dintre Smiley și Gina Pistol. Artistul și prezentatoarea au decis să devină un cuplu cu acte, așa că au organizat o petrecere fastuoasă, pentru a celebra acest moment special. Gina Pistol și Smiley au plănuit fiecare detaliu al evenimentului, astfel încât toți invitații să se simtă bine. La nunta cuplului unii dintre cei mai talentați artiști au urcat pe scenă, pentru a face atmosferă. Printre cântăreți se numără Andra, Damian Drăghici, legendara trupă Azur, Raluka și Luis Miguel.

screenshot-2023-05-28-161931screenshot-2023-05-28-161931

Cine a cântat la nunta cuplului Smiley – Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley au făcut o mare petrecere după ce și-au unit destinele la starea civilă, dar și la biserică. Cei doi și-au rostit jurămintele și au promis să se iubească o viață întreagă și să o susțină necondiționat pe fiica lor, Jaqueline. Petrecerea de nuntă a fost organizată ca la carte, mai ales că amândoi printre iinvitați s-au aflat și nume mari din showbiz, precum Andreea Esca sau Adela Popescu. Andreea Esca a dansat cu Mihai Petre, iar Pavel Bartoș a ținut pasul cu Elwira Duda. Ei bine, muzica a fost asigurată de câțiva dintre cei mai buni artiști din România.

Luis Miguel a venit cu muzica de petrecere, care a încins ringul de dans. Andreea Esca, Sore și Pavel Bartoș au cântat și au dansat cu drag pe ritmuri balcanice.

Citește și: Cum comentează Cătălin Botezatu ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley la nuntă: „Un stil boho chic, romantic, curat. Totul denotă…

Citește și: Cum arată tortul de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Primele imagini cu fabulosul desert

Deși Andra nu a putut lua parte la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, deoarece avea deja un concert programat, ea a ținut să dedice una dintre piesele ei de dragoste, cuplului proaspăt căsătorit, prin intermediul unei postări pe social-media.

Casă de piatră! Gina, Smiley, să fiți fericiți și sănătoși. Să aveți distracție frumoasă acolo”, a transmis Andra, de la concertul ei, special pentru Smiley și Gina.

O surpriză frumoasă a venit și din partea lui Damian Drăghici, care a urcat pe scenă și a transmis urări de bine lui Smiley și Ginei Pistol, apoi a început să cânte una dintre îndrăgitele sale piese lăutărești.

Raluka a făcut un duet cu Luis Miguel, moment în care atmosfera s-a dezlănțuit de-a dreptul.

Unul dintre momentele neașteptate la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, a fost prezența formației Azur. Trupa a adus nostalgia și voia-bună și a relaxat atmosfera cu piese nemuritoare și energie pozitivă.

Gina Pistol despre nunta cu Smiley: „Ne vom bucura de fiecare secundă”

Smiley și Gina Pistol au făcut primele declarații, în calitate de soț și soție, imediat după nuntă. Gina Pistol a măsrturisit că este încântată de acest nou capitol a vieții ei.

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult.

Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună’!’, a mărturisit Gina Pistol imediat după cununia religioasă.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton