De ce a izbucnit Vica Blochina în lacrimi în emisiunea lui Denise Rifai: "I-aș cere scuze... am greșit"

 Radulescu Ruxandra
.

De ce a izbucnit Vica Blochina în lacrimi în emisiunea lui Denise Rifai. Vica Blochina este invitata ediției de duminică a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai', difuzată de la ora 22:30, la Kanal D. Vica e cunoscută pentru iubirea interzisă, pe care a trăit-o cu Victor Pițurcă. Vedeta ascunde însă multe drame din viața personală. În emisiunea lui Denise Rifai, Vica Blochina va vorbi despre marele regret al vieții ei, acela că nu a mai apucat să-i ceară iertare tatălui ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De ce a izbucnit Vica Blochina în lacrimi în emisiunea lui Denise Rifai. Vica Blochina este una dintre cele mai atrăgătoare și mai asumate prezențe din showbiz. Vedeta este originară din Lituania și vreme de 16 ani s-a iubit cu selecționerul Victor Pițurcă și i-a dăruit un fiu, chiar dacă acesta era căsătorit. În spatele imaginii de divă, Vica Blochina ascunde o poveste de viață dramatică, marcată de o relație delicată cu tatăl ei, care a încetat din viață, înainte ca vedeta să apuce să-i ceară iertare. În cadrul show-ului de duminică, Vica va vorbi, printre lacrimi, despre momentele dificile din viața ei.

img-12-2img-12-2

Vica Blochina a izbucnit în lacrimi la „40 de întrebări” cu Denise Rifai

Vica Blochina își deschide sufletul în fața lui Denise Rifai și îi dau lacrimile, atunci când își amintește de tatăl ei și marele regret că nu a apucat să-ș ceară iertare înainte de moartea. Vica va vorbi și despre perioada de glorie, când era vedeta barului Melody, dar și despre iubirea pentru Victor Pițurcă.

Denise Rifai: De câte ori i-ați dansat lui Ion Iliescu la barul Melody?',

Vica Blochina: „60% din oamenii care venea la barul Melody, își doreau să iasă cu mine la masă și așteptau la coadă.

Denise Rifai: Este Victor Pițurcă iubirea vieții dumneavoastră?',

Vica Blochina:”-Este, a fost…

Câte umilințe a suportat Vica Blochina?',

Vica Blochina:„…tot timpul, eram „strâmbă”, „urâtă”…”

Denise Rifai:Ce i-ați spune tatălui dumneavoastră dacă ar mai trăi?',

Vica Blochina:”I-aș cere scuze.”

Denise Rifai:Ce ați face diferit dacă ați lua-o de la capăt?',

Vica Blochina:”Din orgoliu, eu aș spune că „nimic”, pt că nu pot să recunosc că am greșit în halul în care am greșit.

Denise Rifai:Ce ați face pentru 1 milion de euro?'

Vica Blochina:„-Orice. Eu aș face orice pentru un milion de euro….”, acesta este doar o parte din dialogul pe care Vica Blochina îl va avea cu Denise Rifai, în cadrul emisiunii 40 de întrebări', difuzată duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023, în cele 5 luni petrecute în jungla Dominicană: „Ai venit cu 117 kilograme și pleci cu…'

Citește și: Care a fost cauza morții Tinei Turner. Anunțul făcut de reprezentanții regretatei artiste

Citește și: Ce obiecte neobișnuite va avea Gina Pistol la nunta cu Smiley: „În cazul în care obosesc…” / Plasturi, medicamente efervescente, balerini de unică folosință

Citește și: Ileana Sterp și-a născut băiețelul fără anestezie epidurală. Ce complicații au apărut la naștere: „Am fost tăiată. Mi s-a spus…'

Vica Blochina a suferit o nouă intervenție chirurgicală

 Vica Blochina a suferit o operație chirurgicală de micșorare a stomacului, în decursul zilei de ieri. Vedeta a postat un mesaj pe Instagram, în care a mărturisit că se va supune unei intervenții chirurgicale, dar abia azi a dezvăluit despre ce fel de procedură era vorba. În dorința de a pierde mai multe kilograme, Vica Blochina a apelat la o intervenție de micșorare a stomacului, de ultimă generație, ce poartă denumirea de „plicatură gastrică'. Iată ce a declarat vedeta, la o zi după operație.

Trebuie să-mi scoaă drenele, iar până atunci nu am voie să fac duș. Am făcut o intervenție chirugicală, care se numește plicatura gastrică pentru că aveam nevoie să-mi micșorez stomacul. Sunt fericită că mă simt bine, că am primit multe mesaje de la voi, m-am simțit iubită. Trebuie să beau 500 ml de lichide, pentru că am făcut o intervenție de plicatură gastrică. Am un prieten care a făcut operația acum un an, iar rezultatele sunt spectaculoase. Am vrut să-mi fac gastric sleeve, dar nu aveam destule kilograme în plus. Intervenția pe care am făcut-o eu e pentru oameni supraponderali, dar care nu sunt obezi, eu am 15 kilograme în plus. „, a declarat Vica Blochina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton