Florin Dumitrescu s-a certat cu Sorin Bontea și a părăsit platoul Chefi la cuțite: "Mă duc să iau o pauză, că nu mai pot!"

 Oana Pantazi
.

În cea mai recentă ediție a show-ului culinar de la Antena 1, chef Florin Dumitrescu s-a certat cu chef Sorin Bontea și, în cele din urmă, a părăsit platoul Chefi la cuțite, considerând că echIpa lui, dar și cea a lui chef Cătălin Scărlătescu au fost nedreptățite. Iată de la ce a pornit totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În ediția de ieri-seară, cele tei echipe au avut de pus 10 elemnte în farfurie, iar acesta a fost motivul pentru care, în final, chef Florin Dumitrescu s-a certat cu chef Sorin Bontea și a părăsit platoul Chefi la cuțite. Atât el, cât și chef Scărlătescu, după ce i-au numărat elementele din farfurie colegului lor, au conchis că sunt doar 9, nu 10, așa cum cerea proba. Chef Bontea însă i-a contrazis.

florin-dumitrescu-s-a-certat-cu-sorin-bontea-chefi-la-cutite-florin-dumitrescu-s-a-certat-cu-sorin-bontea-chefi-la-cutite-

Florin Dumitrescu s-a certat cu Sorin Bontea și a părăsit platoul Chefi la cuțite

Competiția este tot mai acerbă la Chefi la cuțite, iar pretențiile chefilor, tot mai mari… La fel și neînțelegerile dintre ei. Ieri seară, cei trei chefi au avut din nou ceva de împărțit, după prima probă. Flron Dumitrescu a fost deranjat de faptul că echipa agintie avea doar 9 elemente în farfurie și s-a certat cu Sorin Bontea. Acesta l-a contrazis, dovedind că lui îi ieșeau la numărătoare. Chef Florin a conchis însă că spanacul cu carne repezenta un singur element. În cele din urmă, iritat, cheful echipei arămii a părăsit platoul.

„Mă duc să iau o pauză, că nu mai pot! Îmi bag picioarele, nu mai pot!', a spus chef Florin Dumitrescu în timp ce părăsea platoul.

Citește și: Brigitta Gheorghe de la Chefi la Cuțite a recunoscut că are silicoane. Lina Chirilă: „Dar tu ai sutien, nu?'

Citește și: Andrei Mihalcea de la Chefi la Cuțite lucrează în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Concurentul a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea: „I-a plăcut de mine, mi-a…’

Citește și: Cristina Cioran s-a despărțit de Alex Dobrescu, tatăl copilului ei:’Sunt fostul ei iubit’

Citește și: Relațiile amoroase în care a fost implicat Culiță Sterp când era căsătorit cu Carmen de la Sălciua: „Îmi povestea despre cuceririle lui’

„Bine că știe el mai bine, nu-l interesează părerea noastră. Și el, și Scărlătescu sunt aceeași apă și un pământ, fix la fel!', a mai spus chef Dumitrescu.

Ulterior, a fost urmat afară de chef Scărlătescu, în timp ce chef Bontea a gustat singur din preparatele colegilor săi. Seara s-a încheiat prost pentru Florin Dumitrescu, cheful pierzând un concurent.

Și Cătălin Scărlătescu a părăsit platoul în altă emisiune

Ediția din data de 24 octombrie, de la Chefi la cuțite, a fost, de asemenea, una extrem de tensionată. Cei trei jurați și-au împărțit replici acide în timpul degustării farfuriilor concurenților, iar Cătălin Scărlătescu s-a enervat teribil și a părăsit platoul din cauza neînțelegerilor. Totodată, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să guste din farfuria lui Cătălin Scărlătescu, întrucât au fost deranjați de atitudinea colegului lor.

După mai multe discuții în contradictoriu, chef Cătălin Scărlătescu a izbucnit. Juratul a plecat din platoul Chefi la cuțite chiar în timpul degustării, din cauza neînțelegerilor.

Totul a pornit de la o farfurie pregătită de un concurent, însă lucrurile rezolvate din trecut au ieșit și ele la iveală. Ba chiar mai mult, situația a fost cu atât mai complicată, întrucât Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să guste din farfuria colegului lor, întrucât au fost deranjați de atitudinea acestuia.

‘Eu am simțit cumva momentul în care Cătălin a simțit gust de sânge așa ca un rechin și a sărit, că trebuie să muște, însă se simte foarte clar că piureul de mazăre are cartofi în el. De ce trebuie amendată, dacă cartoful era acolo, în piureul de mazăre? În momentul ăla m-am enervat foarte tare, pentru că mi se pare exagerată reacția’, a spus Florin Dumitrescu.

După ieșirea nervoasă, Cătălin Scărlătescu a revenit în platou și a continuat jurizarea, alături de ceilalți doi colegi. Ieri-seară, a fost rândul colegului său să se supere. Florin Dumitrescu s-a certat cu chef Sorin Bontea și, în cele din urmă, a părăsit platoul de filmare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton