Câte kilograme a slăbit Giani Kiriță la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: "Mi s-a închis stomacul"

 Dumba Gabriela
.

Giani Kiriță a dezvăluit câte kilograme a slăbit la Sunt celebru, scoate-mă de aici! și cum se simte după dificila competiție care s-a filmat în jungla din Republica Dominicană. Totodată, fostul fotbalist a făcut o comparație între Survivor și Sunt celebru, scoate-mă de aici!, două competiții extrem de grele la care a luat parte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu puțini sunt cei care s-au întrebat câte kilograme a slăbit Giani Kiriță la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Asta cu atât mai mult cu cât și acum emisiunea e difuzată pe post, iar el nu a fost încă eliminat, deși a ajuns acasă. Fostul fotbalist a povestit despre întreaga experiență, dar și cât a slăbit în concurs.

31947327_852955974891969_1020521844853178368_n31947327_852955974891969_1020521844853178368_n

Câte kilograme a slăbit Giani Kiriță la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Giani Kiriță, fostul fotbalist de performanță și căpitan al trupei din „Ștefan cel Mare' între 1997 și 2003, a vorbit despre cele mai grele momente de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! și a dezvăluit câte kilograme a slăbit în competiție.

Citește și: Cum arată Amalia Năstase la 45 de ani, după ce a slăbit 32 kg.De ce a apelat la medicul estetician

Citește și: Mama Geta o atacă dur pe Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, după ce s-a recăsătorit:„Ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori

Citește și: Cine i-a pus lui Dan Negru porecla „zgârcitul’:„Eram ținta lui preferată’

„În Dominicană am slăbit 12 kilograme, cel puțin. Am acum un trup tras ca prin inel, sunt varianta mea slim. Pe scurt, am constatat că mi s-a închis stomacul și sunt încă departe de cantitățile de mâncare de altădată.

Biata maică-mea m-a așteptat acasă cu șapte feluri de mâncare și tot atâtea tipuri de prăjituri. Și cei care mă cunosc sau îmi sunt apropiați știu bine că mama mea e o gospodină desăvârșită!

Ei bine, nu prea am putut să mănânc! Așa mi-am dat seama că ceva s-a schimbat în felul meu de-a fi!', a declarat Giani Kiriță pentru playtech.ro.

Ce ar alege Giani Kiriță între Survivor și Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Rugat să facă o comparație între Survivor și Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Giani Kiriță susține că ar alege oricând Survivor pentru că se bazează mai mult pe sport, în timp ce competiția cealaltă scoate la iveală fobii.

„Orice reality-show are conceptul său. Ca atare, și greutățile sale. La Survivor se merge mai mult pe latura sportivă, pe condiția fizică. La cel din urmă, Sunt celebru, scoate-mă de aici!, a trebuit să-mi înfrunt fobiile.

Și am câteva, recunosc! Adică mi-e frică de înălțime, sunt claustrofob și nu-mi place să stau izolat.

Or, în junglă a trebuit să fac cam toate astea. Și nu o dată, ci de mai multe ori! Foarte greu mi-a fost, și nu mă așteptam neapărat la asta, să nu pot vedea cerul decât într-o foarte mică măsură, prin nu știu ce ochi al junglei. În schimb, cu animalele de acolo nu am avut niciun fel de probleme!', afirmă Giani Kiriță.

Fostul fotbalist e de părere că „Survivor' e mult mai pe placul său: „Dintre cele două, de departe aleg Survivor. Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost un concurs foarte dur. Eu nu sunt genul care să mă plâng, așa că puteți da crezare vorbelor mele!'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton