Florin Dumitrescu, despărțit de soție și fetițe din cauza coronavirusului! "Mai am un singur test de făcut..."

 Oana Pantazi
.

Implicat în filmările pentru Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu s-a izolat de familie, în contextul în care, la Antena1, au fost înregistrate cazuri de infectări cu COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu traversează momente dificile de două luni încoace, dat fiind că a fost obligat să păstreze distanța față de soție și cele două fiice ale sale, de teama coronavirusului.

Citește și: Cum a cerut-o de soție chef Florin Dumitrescu pe partenera lui și ce s-a întâmplat cu o seară înainte de nuntă: „Când am văzut-o în rochia de mireasă am început să lăcrimez!”/ EXCLUSIV

„Dorm în canapeaua din mansardă ”

Din cauza faptului că mai multe vedete Antena 1, de la Tecunosc de undeva, au fost depistate pozitiv cu coronavirus și multe dintre ele au fost spitalizate, Florin Dumitrescu nu numai că și-a făcut în mod regulat testul COVID, dar a menținut și distanța față de soție și cele două fiice ale sale.

„Ultima zi de filmare. De pe 19 mai dorm în canapeaua din mansardă, mi-am îmbrățișat fetele de două ori de atunci până astăzi, de fiecare dată în diminețile când am primit rezultatele de la testare cum că sunt negativ”, și-a început Florin Dumitrescu mărturisirea.

Citește și: Ce dietă ține Silvia Dumitrescu, la 60 de ani. A slăbit 14 kilograme în 4 luni și s-a pozat în costum de baie: „Am urmat un regim strict”

Florin-Dumitrescu-1-1024×683-1Florin-Dumitrescu-1-1024×683-1

„Îmi este dor de fetele mele”

Florin Dumitrescu și soția lui Cristina sunt de zece ani împreună și, până acum, nu au fost despărțiți niciodată atâta vreme, chiar dacă, paradoxal, locuiesc în aceeași casă. Faimosul chef a mai mărturisit că îi este extrem de dor de cele trei fete ale lui, cu care, din păcate, nu a mai intrat în contact de trei luni…

Mai am un ultim test de făcut să cobor lângă ele și să îmi reiau viața de familie. Îmi este dor de fetele mele, toate 3, de patul meu, de liniștea familiei și mă bucur că mai am atât de puțin să stau cu ele. Chiar și cele mici numără zilele până când ne vom ține din nou în brațe', a mărturisit Florin Dumitrescu.

Citește și: Averea lui Alexandru Arșinel: patru imobile, iar vila de la 2 Mai o închiriază pentru turiști. Cât costă cazarea pentru locuința de la mare

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton