Scandal de proporții la mormântul Mădălinei Manole, în ziua comemorării de 10 ani. Tatăl și fratele artistei s-au înfuriat iar pe fostul ei soț: „Dacă îl prind, îl omor”

 Lupescu Anca
.

A fost scandal de proporții la mormântul Mădălinei Manole. S-au împlinit 10 ani de la moartea artistei, însă soțul și familia ei nu au reușit să se înțeleagă nici acum. Mai mult, tatăl artistei și Petru Mircea sunt la cuțite, iar totul din cauza unui presupus gest.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Soțul vedei a aruncat florile de la familia Mădălinei

În weekend, tatăl Mădălinei Manole și fratele artistei au venit la mormântul regretatei cântărețe și a lăsat mai multe flori la Cimitirul Bolovani. Au pus flori într-o vază şi două ghivece de flori. Marţi, Ion Manole a mers din nou la mormântul fiicei sale. 

De data aceasta, el a mers cu un fan de-al Mădălinei din Germania. La mormântul artistei, ei a avut un șoc, atunci când a văzut că florile au dispărut. 

Tatăl Mădălinei Manole îl acuză pe Petru Mircea că ar fi aruncat florile aduse de el și fratele artistei. Pe 14 iulie, ziua în care s-au împlinit zece ani de la moartea Mădălinei, tatăl şi soţul au fost la un pas să se întâlnesacă la Cimitirul Bolovani din Ploieşti.

Tatăl Mădălinei îl acuză pe Petru Mircea că ar fi aruncat de la mormântul artistei florile pe care el le-a adus acolo.

„Dacă îl prind, îl omor'

'Pe data de 14 am fost iarăşi la mormânt, cu un fan de-al Mădălinei, în jurul orei 18.00. Paznicii se uitau ciudat la noi. Ne-au spus că o femeie arătoasă, bine îmbrăcată, a luat un ghiveci de pe mormânt şi atunci ei au oprit-o. Aceasta le-a spus că soţul Mădălinei a pus-o să ia florile. Apoi, povestea cumva s-a repetat. Paznicii ne-au mai spus că Petru Mircea abia plecase. A fost cât pe-aci să ne întâlnim cu el… Bărbatul cu care am fost are şi el rude decedate, înmormântate în altă parte, şi a fost mai întâi acolo. Dacă mergeam direct la Mădălina, îl prindeam pe Mircea… Era cu Iuda (Ciprian Antohi – un apropiat de-al artistei). Să vedeţi ce a făcut! A luat din vază florile aduse de noi sâmbătă şi le-a aruncat, ca să le pună pe ale lui acolo. Altădată le punea lângă. Vazele sunt aduse tot de noi. De ce nu a venit el cu o altă vază, să-şi pună florile lui? A mai aruncat şi cele două ghivece de flori frumoase, cu zeci de boboci, şi le-a dus la ghenă. Dacă îl prind, îl omor! Şi cel cu care am fost îl făcea bucăţi dacă îl prindea pe acolo, pentru ce a făcut! Eu pentru copil am avut răbdare până acum cu el. Pentru copilul fetei mele (Petru Jr., în vârstă de 11 ani – n.r.) m-am purtat frumos cu el! Cine ştie ce îi spune el copilului!', a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, Ion Manole.

Fratele Mădălinei Manole, extrem de supărat pe soțul artistei

Fratele Mădălinei a fost extrem de supărat pe gestul făcut de soțul vedetei. Mai mult, el a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe cumnatul său, reproșându-i gestul reprobabil.

Replica lui Petru: A făcut curat

'Când am ajuns la mormânt am găsit ghivecele puse de tata sâmbătă, când am făcut comemorarea Mădălinei, într-un tomberon. Paznicul ne-a spus că a fost Petru mai devreme cu câteva ore și ne-a aruncat ghivecele la tomberon. Este un gest urât. Să zicem că nu erau ghivecele puse de tata, poate erau ale fanilor care vin la mormânt. I-am dat telefon și a spus că nu le-a aruncat cu răutate, ci că a făcut curat, dar curat era la mormânt', a spus fratele Mădălinei Manole.

„Ăsta e individul'

'Eu înțeleg că te duci la mormânt să-ți pui florilele și candelele tale, dar ce găsește lasă acolo. Pentru că noi venim în fiecare weekend la mormânt. De 10 ani ne petrecem weekend-urile la mormânt. Noi facem curat, noi aranjăm acolo, puteam să le aruncăm noi, dar ăsta este individul, ce să facem, mergem înainte', a mai spus fratele artistei.

El a mai spus că tatăl ei a fost extrem de afectat, mai ales că se apropie de o vârstă considerabilă.

'Tata a fost foarte afectat, se apropie de 80 de ani. Mama plângea mereu când ajungea la mormânt, pentru că mereu găsea gol acolo unde trebuiau să fie florile ori candalele puse de ea, pentru că Petru le arunca', a concluzinat bărbatul.

Scandalul este vechi

Disensiunile dintre tatăl artistei și Petru Mircea au apărut după ce Mădălina a murit. 

profil-2profil-2

În martie 2017, l-au acuzat pe Petru Mircea de moartea fetei lor. Anchetatorii au stabilit că artista s-a sinucis după ce a băut pesticid. Mădălina Manole a lăsat un bilet de adio, scris cu puţin timp înainte să se sinucidă.

Deşi părinţii Mădălinei nu vor să recunoască, scrisoarea îi aparţine Magdei, e scrisul ei acolo', spunea Petru Mircea în 2010. 

Tatăl Mădălinei Manole, dezvăluiri cutremurătoare la 10 ani de la moartea artistei: „Mi-am văzut nepotul doar în ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine”

În iulie 2011, la un an de la moartea interpretei, părinţii artistei i-au făcut tot felul de reproşuri şi i-au adus mai multe jigniri ginerelui, la mormânt, unde s-au întâlnit pentru comemorare. Tatăl şi ginerele nu s-au împăcat nici până în ziua de azi. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton