Vladimir Drăghia și familia lui s-au mutat într-un apartament de lux, cu vedere spre lac. Primele imagini: baia arată fix ca a unui hotel de 5 stele

 Lupescu Anca
.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru sunt unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi au decis să se mute într-un apartament mai spațios, acum că Zora a început să crească și familia lor va avea nevoie de mai mult spațiu. Mai ales că acum a apărut și al patrulea „membru' al familie: un cățel pe nume Ioco. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Așa că frumoasa familie s-a mutat într-un apartament de lux, decorat cu mult bun gust, destul de simplist și cochet în același timp.

„Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru și Zora s-au mutat în noul lor apartament din București. Amenajarea este una contemporană, cu detalii atent gândite, și a fost realizată împreună cu biroul nostru de arhitectură', a anunțat pagina oficială a complexului unde locuiesc acum aceștia, publicând și câteva fotografii cu apartamentul, care arată foarte modern.

„Mi-am numărat binecuvântările-n gând' 

Vladimir Drăghia se poate declara un bărbat complet, alături de familia lui. 

„Am vizitat azi clădirea în care ne vom muta în curând. Am fost cu Alice, cu Zora, cu Ioco și am sunat-o și pe maică-mea, să fim chiar tot familionul. :-). Și cum stăteam noi așa, sub apus, mi-am numărat binecuvântările-n gând și parcă au dispărut pentru câteva clipe grijile, virusul, tot. E plăcut să te poți opri câteodată să privești în jur. Iar dacă nu îți place ce vezi, fă să-ți placă', a publicat Vladimir Drăghia pe rețelele de socializare.

Acesta a achiziționat locuința încă din toamna anului 2018, când proiectul imobiliar se afla în plină derulare.

 „Ne-am luat casă. Mă rog, apartament, dar pentru noi va fi acasă şi asta e ce contează. Sperăm să fie de piatră, cum ne-aţi urat acum câteva luni', a explicat atunci Vladimir Drăghia, care a publicat o fotografie în care apare alături de iubita sa, Alice, dar şi macheta blocului.

Senzația apartamentului: balconul imens cu vedere spre lac

Cu toate că apartamentul este impresionant, de departe cel mai încântător loc este balconul, care are vedere spre lac și natură. Balconul este unul imens, de 15 metri pătraţi şi 110 metri pătraţi,  iar priveliștea este cu siguranță un aspect pe care Drăghia l-a luat în considerare, atunci când a văzut apartamentul.

Locuința este situată chiar pe malul lacului, iar stilul în care este construită li se potrivește de minune celor doi părinți super relaxați și micuței Zorei, care îi încântă în fiecare zi pe Alice și Vladimir. 

S-au căsătorit în 2018 și au avut o ceremonie simplă și restrânsă

După ce a cerut-o în casătorie, la întoarcerea din Republica Dominicană, acolo unde a câştigat Exatlon, Vladimir Drăghia şi Alice Cavaleru au pus repede la punct planurile de nuntă, care nu le-au dat mari bătăi de cap, deoarece şi-au dorit o ceremonie simplă şi restrânsă la malul mării.   

37591167_2326535694030556_410713798232506368_n37591167_2326535694030556_410713798232506368_n

După o relaţie de aproape patru ani, în 2018, cei doi şi-au unit destinele în prezenţa familiei şi prietenilor, nelipsită fiind nici adorabila lor fetiţă, Zora,

 În stilul lor relaxat, Alice a purtat o rochie albă vaporoasă, cu o coroniţă şi un buchet din micuţe flori albe, iar Vladimir  a ales şi el o ţinută lejeră dintr-o cămaşă albă, pantaloni gri şi încălţăminte sport.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton