Florin Călinescu l-a ironizat pe Fuego, la Românii au Talent: "De ce se duc bătrânelele la el la concert?"

 Oana Pantazi
.

Fuego a căzut victimă recent unuia dintre momentele de „roast” ale lui Florin Călinescu, la Românii au talent. În pofida comentariilor împăciuitoare ale celorlați jurați, actorul a fost de neoprit, rememorând o întâmplare în care a fost implicată chiar și mama artistului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu a lovit din nou în cel mai recent episod al show-ului Românii au talent, actorul ironizându-l pe Fuego, în timp ce colegii săi de jurizare încercau să pună punct discuției, ce părea să devieze. Juratul a fost însă imposibil de oprit și, în stilu-i binecunoscut, s-a amuzat pe seama artistului. Mai mult, Călinescu a povestit și un moment inedit, în care s-a întâlnit cu mama lui Fuego…

938A6619938A6619

Fuego, luat peste picior de Florin Călinescu

Se pare că nimeni din showbizul autohton nu pare să-i scape lui Florin Călinescu, actorul neezitând să-și spună părerea, frust, în timpul pauzelor de la Românii au talent sau chiar după ce concurenții evoluează. Drept urmare, actorul a făcut de nenumărate ori glume cu tentă sexuală, dar a și ironizat numeroși artiști. După ce, recent, în vizorul său au intrat Irina Rimes și What’s Up și Vlăduța Lupău, acum a venit și rândul lui Fuego să fie comentat. Iar discuția a fost ulterior difuzată pe post…

Citește și: Amendă de la CNA pentru glumele cu tentă sexuală făcute de Florin Călinescu, la „Românii au talent”: „Pavel, să-ți dau un exemplar din cartea mea, Cum s-o bagi din prima”

Citește și: Florin Călinescu l-a atacat pe Whats Up, la Românii au Talent: „Să mor dacă am auzit de el'

Citește și: Florin Călinescu, dialog amuzant cu Andra, la Românii au Talent: „Ești virgină, ai 12 ani, n-ai rate…”

Citește și: Florin Călinescu a jignit-o pe Vlăduța Lupău, la Românii au Talent: „Cine p..a mea e?” Ce replică i-a dat Andra

Citește și: Florin Călinescu, lovitură sub centură pentru Cătălin Măruță. Observația care a lăsat-o mască pe Andra: 'Tu ești măritată cu păpădia aia'

„Andra: Da, el e, dar Fuego e din Turda. Aaaa, l-au făcut cetăţean de onoare, acum mi-am adus aminte. Cred că acum chiar locuieşte la Vălenii de Munte.

Florin Călinescu: Dar de ce se duc bătrânelele la el la concert?

Andra: Pentru muzica lui, îţi dai seama. E o muzică uşoară, dar nu actuală, vorbeşte mult între melodii, are un stil aparte.

Andi Moisescu: El e mai sensibil aşa”.

Dialogul a fost însă continuat de Florin Călinescu, în pofida faptului că Andra se simțea vizibil stânjenită, anticipând parcă urmarea.

Cum a decurs întâlnirea dintre Călinescu și mama lui Fuego

Florin Călinescu a continuat discuția, mărturisind de ce el nu ar cumpăra niciodată bilet la concertele lui Fuego, dar nici la spectacolele lui Grigore Leșe și Tudor Gheorghe. Amuzat, actorul a rememorat apoi momentul în care s-a întâlnit pentru prima oară cu mama lui Fuego și nu a uitat să glumească, evident, pe tema faimoasei piese cu bradul a artistului.

„Florin Călinescu: Nu mi-aş cumpăra niciodată bilet la concertele lui. Nici la Tudor Gheorghe, nici la Grigore Lese.

Andi Moisescu: Da, ai dreptate. Nu ţi se potrivesc aceşti artişti. E foarte corect, tu te-ai duce la Eminem, de exemplu.

Florin: De ce m-aş duce la Fuego?! Îmbodobește, mamă, bradul! Dar tu ce ai, mă…?! Tot mama să îţi îmbodobească bradul? Cu vestuța aia a lui… Am cunoscut-o pe maică-sa. Eram la un restaurant libanez şi a venit o femeie îmbrăcată într-o geacă lungă de piele: „Domnul Călinescu, sunt mama lui Fuego!' M-am panicat. I-am zis că sunt mare fan Fuego şi am toate albumele lui acasă. Cred că îmi dădea una de nu mai ajungeam niciodată în juriu', a conchis, amuzat, juratul de la Românii au Talent.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton