O mai ții minte pe Rocsana Marcu? Cu ce se ocupă după ce s-a mutat în Anglia: "Am făcut totul..."

 Cica Cristina
.

Rocsana Marcu a luat o decizie extrem de importantă pentru viitorul ei și al fetițelor sale. A renunțat la tot și a plecat din România. Artista a decis să se mute în Anglia, unde s-a reprofilat. În ceea ce privește viața amoroasă, Rocsana a precizat că, momentan, nu are timp să-și facă o relație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ca orice mamă, Rocsana Marcu se gândește la binele fetițelor ei și depune toate eforturile pentru ca lor să le fie cât mai bine. Tot la viitorul lor s-a gândit și când a luat decizia de a se muta în Marea Britanie. A plecat la Londa, în urmă cu câteva luni, și s-a stabilit acolo.

Rocsana Marcu: „Am avut o mulțime de emoții cu adaptarea'

Decizia nu a fost una deloc ușoară, însă a acționat gândindu-se la fetițele sale. Inițial, și-a făcut probleme în legătura cu adaptarea, însă, totul a decurs mai bine decât se gândea chiar. Mai greu să se adapteze i-a fost ei, decât fiicelor sale.

Rocsana-Marcu-1Rocsana-Marcu-1

'Ca să fiu sinceră, am făcut totul pentru fetițele mele. Ele au mai fost la Londra, le-a plăcut enorm și chiar ele au insistat să ne mutăm acolo. Am avut o mulțime de emoții cu adaptarea, cu limba, cu școala, dar, din fericire, nu au fost niciun fel de probleme.

Cea mică a învățat în România la școala franceză, aveam emoții mai mari cu privire la adaptarea ei. Dar nu a avut nicio problemă, cred că mai greu mi-a fost mie în perioada asta ', a declarat Rocsana Marcu pentru fanatik.ro.

Rocsana Marcu: „Nu voiam să îmi cresc fiicele în România'

Rocsana Marcu s-a gândit la oportunitățile pe care fiicele sale le-ar putea avea în altă țară și a pus, mai presus de toate, nevoile lor.

'Nu voiam să îmi cresc fiicele în România. Să nu fiu înțeleasă greșit, iubesc România, dar când vine vorba de șansa unui copil lăsăm deoparte sentimentalismele. Adică, în Anglia, o țară normală, sunt mult mai multe șanse pentru copii, de dezvoltare a lor, de cariere viitoare, sistemul e funcțional, lucrurile sunt așa cum trebuie.

Și, sincer, în România lucrurile nu stau la fel, ba chiar dimpotrivă. Am făcut, cred eu, ceea ce ar face orice părinte pentru copiii săi: se pune pe sine în plan secund și face totul ca cei mici să fie cât mai bine', a mai povestit ea pentru sursa citată.

Rocsana Marcu nu renunță de tot la muzică

Rocsana Marcu susține că nu va renunța de tot la muzică, însă va trece în plan secund. Ea susține că va continua să cânte în weekend-uri, însă acum vrea să se concentreze pe noua carierpă.

'Voi cânta în continuare, dar la evenimentele din weekend. Acum, când se relaxează restricțiile și aici și începe sezonul nunților, voi avea de lucru și cu muzica. Nu am renunțat la muzică, dar acum sunt concentrată pe noua mea carieră', ne-a mai spus Rocsana Marcu.

Citește și: Ce face Rocsana Marcu, la 3 ani după ce a renunțat la televiziune.Decizia radicală pe care a luat-o după ce a câștigat procesul cu tatăl uneia dintre fetițele ei

Citește și: Ce face Rocsana Marcu după ce s-a retras din televiziune. Fanii îi ironizează muzica:„Lasă-te, nu e de tine'!

Citește și: Cum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă:„Am întârziat o oră la biserică'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au certat, de fapt, Elena Marin și Raluca Dumitru:„Conflictul va dura pentru că…'

Rocsana Marcu s-a reprofilat în Anglia

Rocsana Marcu este agent imobiliar în Anglia și a povestit că acest rol i se potrivește mănușă. În plus, ea a urmat și cursuri pentru a se perfecționa în acest domeniu.

'Când vorbim de imobiliare vorbim, de fapt, despre relația dintre oameni dintr-o perspectivă de afaceri. Și eu știu să relaționez cu oamenii, măcar prin prisma faptului că am fost prezentator TV atâția ani și că am experiență pe scenele muzicale. (…)

Am absolvit cursurile de agent imobiliar, acum mai fac unul ca să mă specializez și în obținerea finanțării. În plus, îmi place ceea ce fac, mai ales că mă pot ocupa și de fetițele mele. Sunt doar colaborator al unei agenții, nu lucrez altfel ', a mai declarat Rocsana Marcu.

Rocsana Marcu: „Nu am timp de iubit'

Vedeta a mai povestit că a primit oferte de a lucra cu normă întreagă, însă le-a refuzat. Ea preferă să fie agent independent pentru a putea să se ocupe și de fetițe, să le acorde timp.

În ceea ce privește viața sentimentală, Rocsana Marcu susține că al acest moment nu are timp să-și facă o nouă relație. În plus, lucrurile s-au așezat foarte frumos în viața sa și susține că este fericită.

'Iubire? Las-o încolo de iubire, de relație, de iubit! Nu am timp, va veni și momentul acela. Dar, acum, sunt singură și fericită', a conchis Rocsana Marcu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton