Leonard Miron lucrează pentru Regina Elisabeta. Ce job are fosta vedetă TV

 Oana Pantazi
.

Leonard Miron a renunțat la jobul său pe vase de croazieră, după ce pandemia a lovit din plin turismul, iar acum lucrează pentru Regina Angliei! Fostul om de televiziune are acum un job într-o instituție guvernamentală britanică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce a fost nevoit să renunțe la jobul său pe vase de croazieră, în contextul pandemiei de coronavirus, acum Leonard Miron se află în serviciul Reginei Angliei. Fostul prezentator TV și-a anunțat fanii de pe conturile de socializare că, în acest moment, activează la o organizație înființată în numele Reginei Elisabeta a II-a.

150747827_256254496014039_26299621573771212_n_14867600150747827_256254496014039_26299621573771212_n_14867600

Leonard Miron, în serviciul Elisabetei a II-a

După ce industria turismului a avut de suferit pe plan global, Leonard Miron a fost nevoit să-și schimbe jobul. Fostul prezentator TV este acum ofițer de management al programelor la HMRC (Her Majesty’s Revenue and Customs), un departament non-ministerial din cadrul Guvernului Marii Britanii. Departamentul, asemănător cu Fiscul, supraveghează activitatea de import-export, cu precădere pe cale maritimă.

Vestea a fost dată chiar de către Leonard Miron, care a afișat pe contul său de Facebook schimbarea profesională. Vestea bună a venit la doi ani după ce vedeta s-a luptat cu o boală cruntă – cancerul. Din nefericire, anul trecut, Leonard și Miguel, iubitul său, au contractat și temutul coronavirus, în timp ce se aflau pe un vas de croazieră.

'Chiar mă gândeam că sunt atât de rău și de păcătos încât nici cel de Sus cu mă vrea, nici cel de Jos', mărturisea Leonard Miron în perioada în care urma o serie de tratamente pentru a învinge cancerul.

Citește și: Cine este și cum arată iubitul lui Leonard Miron. Cei doi formează un cuplu de 18 ani, iar Miguel i-a fost aproape în lupta cu cancerul

Citește și: Leonard Miron, copilărie traumatizatntă: „Tata o bătea pe mama, însărcinată. Sărea cu picioarele pe burta ei!”

Citește și: Cum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă: „Am întârziat o oră la biserică”/ EXCLUSIV

Citește și: Fiica secretă a lui Adrian Păunescu, mărturisiri dureroase: „Mereu aprind o lumânare pentru el”

Citește și: De ce s-au certat, de fapt, Elena Marin și Raluca Dumitru. Care era relația dintre ele înainte de Survivor. „Conflictul va dura pentru că…'

S-a luptat cu depresia

După ce a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, deși a fost susținut din plin de partenerul său de viață, Leonard Miron s-a confruntat cu o altă problemă – depresia. Din fericire, a reușit să identifice la timp simptomele, să accepte că are o problemă și să ceară ajutor. Cu aceeași situație s-a confruntat și după ce și-a recunoscut orientarea sexuală, iar toți oamenii la care ținea, inclusiv familia, s-au îndepărtat de el. De altfel, Leonard Moron a fost prima vedetă din showbiz care și-a făcut cunoscută orientarea sexuală.

„Depresia nu este un lucru cu care să glumești, mai ales când o ai. Eu am trecut prin momente în care nu îmi dădeam seama că sunt deprimat. Am apelat la ajutor specializat. A trebuit să am pe cineva care să mă tragă de mânecă să îmi spună că unele lucruri pe care le fac, sau nu le mai fac, nu sunt ok. Depresia este un lucru extrem de serios și fiecare dintre noi trebuie să fim atenți la acest lucru. A fost un moment greu când am aflat că sunt bolnav. (…)

Ne completăm foarte mult unul pe celălalt. El este cel care mă calmează. Nu mă mai supăr acum, pentru că sunt de părere că nu trebuie să fiu judecat de cei care nu își respectă femeile și care divorțează de 3-4 ori. Nu mă pune pe mine la colț pentru alegerile mele personale, câtă vreme viața ta e făcută praf’, a declarat Leonard Miron, la „Showbiz Report’.

Leonard și Miguel, împreună de 19 ani

Stilul său inconfundabil a făcut cândva din Leonard Miron unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România, însă, cu toate acestea, a ales să părăsească țara, de 19 ani trăind la Londra alături de Miguel, iubitul lui. Pe 11 aprilie, Leonard va împlini 52 de ani și, în pofida faptului că a fost renegat de familie din cauza orientării sale sexuale și a fost diagnosticat cu o boală cruntă, cancer la pancreas, nu și-a pierdut optimismul. Asta cu siguranță și datorită partenerului său de viață, care i-a fost permanent alături, la bine și la greu.

Leonard Miron a fost prima vedetă din showbiz care și-a recunoscut și asumat orientarea sexuală, fapt care, la vremea respectivă, a creat multă vâlvă. Mama sa a fost extrem de afectată, iar familia a întrerupt relațiile cu el.

Şi dacă sunt gay, care e problema? Miguel nu este doar iubitul meu, este un prieten de nădejde. Suntem parteneri de viață de 10 ani. După toate articolele din presă, cea mai afectată a fost mama. Înțelegerea dintre mamă și fiu depășeste anumite obstacole, dar au fost reacțiile din jur. Ea știa de relația mea. În Anglia, în Spania, pe nimeni nu interesează ce faci tu acasă, contează ce știi să faci, povestea Leonard.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton