Cum arată mama lui Jennifer Lopez, la 75 de ani. Pare de 50

 Oana Pantazi
.

De unde a moștenit Jennifer Lopez genele perfecte îți poți da seama privind-o pe mama ei, Guadalupe Rodriguez a împlinit 75 de ani, dar pare sora mai mare, și nu mama artistei, atât de bine arată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Despre forma fizică impecabilă a artistei, la 51 de ani, s-au făcut adeseori speculații, însă dacă o privești pe mama lui Jennifer Lopez realizezi că nu operațiile estetice sunt cauza, ci genele perfecte. Gene pe care JLo le-a moștenit din plin de la mama ei, cu care artista se mândrește enorm.

Reputata artistă le-a făcut recent fanilor săi o surpriză, postând o fotografie ce înfățișează trei generații – ea, fiica și mama ei -, iar aceștia au fost uimiți nu doar de asemănarea dintre ele, ci și de aspectul mereu tânăr al celei care i-a dat viață.

22cd531fab2755667896aab96826b86b22cd531fab2755667896aab96826b86b

Mama lui Jennifer Lopez, tinerețe fără bătrânețe

Deși apare rar în lumina reflectoarelor, mama lui Jennifer Lopez arată senzațional. Guadalupe Rodriguez are 75 de ani, dar asta nu se vede nici pe chipul, nici pe corpul ei. cu ceva timp în urmă, Jennifer Lopez declara că secretele „tinereții’ sunt dieta, sportul, dar foarte importantă este și odihna. Cele 8 ore de somn noaptea sunt esențiale pentru organism… Dar cu siguranță. și pe ea, și pe mama ei le ajută gena.

Recent, JLo a publicat o fotografie menită promovării liniei de produse de îngrijire a tenului JLo Beauty, lansată la începutul acestui an. Poza le prezintă pe ea, pe fiica și pe mama sa, Guadalupe Rodriguez din profil, iar în scurt timp artista a primit peste două milioane de aprecieri. Similaritatea dintre Jennifer și mama ei este evidentă, artista moștenind datele fizice perfecte de la mama ei.

Citește și: E oficial! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit: „Ne simţim mai bine ca prieteni”

Citește și: Cum arată Jennifer Lopez complet goală, la 51 de ani. Ce dietă ține vedeta pentru a se menține ca acum trei decenii

Citește și: Anna Lesko a apărut în videoclipul lui Jennifer Lopez. Mișcările ei lascive au impresionat-o pe celebra artistă

Citește și: Cum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă: „Am întârziat o oră la biserică”/ EXCLUSIV

'Mama are cea mai frumoasă strălucire', 'Semăn cu mama' și 'Frumusețea nu are termen de valabilitate', au fost hashtag-urile pe care le-a postat la această imagine inedită.

Artista nu este primul star care are propria afacere de produse de înfrumusețare, în acest domeniu JLo concurând cu Rihanna, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Pharrell Williams și Selena Gomez, scrie dailymail.co.uk.

Ce bine seamănă JLo și fiica ei!

Moștenirea de familie se duce cu siguranță mai departe, iar asta o dovedește Emme, fiica lui JLo și Marc Antkony. Dacă mama lui Jennifer Lopez este prezentă adeseori la concertele fiicei sale, Emme calcă pe urmele artistei, și nu doar din punct de vedere fizic. Anul trecut, adolescenta a cântat alături de mama ei în concertul dintre reprizele competiției sportive Super Bowl. Fanii au remarcat asemănarea dintre mamă și fiică.

„Nu știu dacă îmi va călca pe urme, dar are în mod clar asta în gene. Este naturală. Cu unele persoane, dacă le pui acolo [pe scenă, în fața oamenilor], poți vedea că au ce le trebuie. Ea este o mini eu’, a mărturisit JLo.

Jennifer are doi copii, o fiică și un fiu, gemenii Emme și Max (13 ani), alături de fostul ei partener de viață, artistul Marc Anthony (52 de ani).

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton