Fiul Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Andrew, huiduit la procesiunea funerară a suveranei. Un tânăr a fost arestat

 Dumitrache Laura
.

Fiul Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Andrew, huiduit la procesiunea funerară a suveranei. Imagini postate online au arătat un tânăr care țipa la procesiune, iar autoritățile au intervenit și l-au reținut. În tot timpul acesta, prințul Andrew și ceilalți trei copii ai reginei mergeau în spatele sicriului mamei lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fiul Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Andrew, huiduit la procesiunea funerară a suveranei. Cortegiul regal se îndrepta pe Royal Mile din Edinburgh, de la Hollyeoodhouse, palatul scoțian oficial al monarhiei britanice, spre Catedrala St. Giles pentru o slujbă de comemorare. Cei patru copii ai Reginei Elisabeta a II-a au mers în spatele sicriului suveranei.

cortegiu-1cortegiu-1

Un bărbat a fost reținut de autorități pentru încălcarea liniștii publice. Prințul Andrew este singurul membru din familia regală care nu poartă uniforma militară în perioada de doliu pentru regina Elisabeta a II-a. Pentru că i-au fost retrase titlurile militare onorifice, prințul Andrew a participat la funeralii îmbrăcat în costum.

Citește și: Ce simbolizează buchetele de floarea-soarelui aduse de britanici, ca omagiu, pentru Regina Elisabeta a II-a.Au un mesaj puternic în spate

Citește și: Prințul Harry, primul mesaj după moartea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a:”Până în primul moment în care am cunoscut-o pe soția mea dragă și…”

Citește și:Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la „Neatza cu Răzvan și Dani'. Ce proiect începe, după 10 ani la Antena 1:„Cu trezitul nu va fi o problemă'

Citește și:Cât a costat operația la nas a Simonei Halep.Rinoplastia e a doua intervenție estetică pentru tenismenă

Fiul Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Andrew, huiduit la procesiunea funerară a suveranei

Prințul Andrew, fratele mai mic al regelui Charles al III-lea a fost huiduit la procesiunea funerară a regretatei regine Elisabeta a II-a. Un tânăr de 22 de ani a strigat „Andrew, ești un bătrân bolnav!', o referire la acuzațiile de agresiune sexuală lansate împotriva Prințului Andrew, iar autoritătile l-au reținut imediat pe tânăr.

Bărbatul a fost arestat pentru încălcarea liniștii publice, fiind a patra arestare făcută în Marea Britanie în timpul evenimentelor funerare pentru Regină, relatează adevărul.ro.

Prințul Andrew nu poartă uniformă militară

Prințul Andrew este singurul membru al Familiei Regale care nu poartă uniforma militară în perioada de doliu pentru Regina Elisabeta a II-a.

Protocolul prevede ca doar membrii care dețin titluri militare au dreptul de a îmbrăca uniforma militară. Ducelui de York i-au fost retrase titlurile militare onorifice, motiv pentru care a participat la funeralii imbrăcat în costum.

Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată pe 19 septembrie

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Suverana și-a trăit ultimele clipe din viață la Palatul Balmoral, din Scoția, fiind înconjurată de membrii familiei regale. Majestatea sa va fi înmormântatăluni, 19 septembrie.

În Marea Britanie ste doliu național, care se ca închia atunci când vor fi organizate funeralii de stat pentru Regina Elisabeta. După moartea suveranei, Charles a fost desemnat noul rege al Angliei.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton