Ce probleme de sănătate are Moise, fiul Ancăi Serea și al lui Adi Sînă: „Un virus foarte neplăcut”

 Raiciu Adriana
.

Ce probleme de sănătate are Moise, fiul Ancăi Serea și al lui Adi Sînă. Anca Serea a trecut prin momente dificile, după ce micuții Leah și Moise s-au îmbolnăvit. Dacă fetița a reușit să se vindece mai repede, băiețelul s-a confruntat cu simptome destul de serioase. Iată cum se simte acum, dar și ce virus a contractat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce probleme de sănătate are Moise, fiul Ancăi Serea și al lui Adi Sînă. Anca Serea a trecut prin clipe de coșmar, după ce micuții ei, Moise și Leah, s-au îmbolnăvit. Fiica ei a fost prima care s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, iar după câteva zile a început să se simtă rău și băiețelul. Soția lui Adi Sînă și-a anulat toate activitățile și a avut grijă de cei doi în această perioadă dificilă.

oooo

Pe contul său de socializare, Anca Serea le-a recomandat părinților să aibă grijă în această perioadă, întrucât țara noastră se confruntă cu o adevărată explozie de cazuri de enterocolită.

Citește și: Ce regulă respectă Anca Serea și Adi Sînă în relația lor: „Ca să ne întâlnim la mijloc, trebuie să facem niște eforturi’

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea a ajuns la psiholog: „Aveam tot felul de coșmaruri, îmi făceam tot felul de scenarii’

Citește și: Cum a reacționat Prințul Louis când a aflat că a murit regina Elisabeta a II-a.Băiețelul avea o relație specială cu străbunica lui

Citește și: Cornel Palade, jignit grav de Bia Khalifa la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:'O mârlănie jegoasă…'

Ce probleme de sănătate are Moise, fiul Ancăi Serea și al lui Adi Sînă

Anca Serea a trecut prin momente extrem de dificile, asta după ce doi copii ai săi s-au îmbolnăvit. Prima a fost Leah, iar apoi Moise a început să aibă simptome. Băiețelul vedetei s-a îmbolnăvit de gastroenterită și a avut febră, vărsături, dar și dureri abdominale.

După ce a avut o noapte albă, Anca Serea a decis să-și anuleze toate planurile, ca să îi fie alături fiului ei.

„Good morning și nu prea! Din păcate nu am dormit aproape deloc. Moise a făcut o formă de gastroenterită virală destul de urâțică, asta după ce Leah a suferit și ea câteva zile bune.Tare-s mititei și necăjiți. Astăzi ne-am anulat toate activitățile! Moise nu este în mare formă, a avut o noapte foarte grea. Multă sănătate și vă rog evitați locurile foarte aglomerate!', a scris Anca Serea pe contul său de Instagram.

Fiind o mămică grijulie, soția lui Adi Sînă le-a mai recomandat părinților să aibă grijă în această perioadă, întrucât țara noastră se confruntă cu o explozie de cazuri de enterocolită. Micuții trebuie să se hidrateze foarte bine, să spele cu mare atenție alimentele și să spele pe mâini înainte de masă.

”Se pare că țara noastră se confruntă cu o adevărată explozie de cazuri de enterocolită. Ce Recomandări pentru această perioadă: copiii să se hidrateze foarte bine, să spele cu mare atenție toate alimentele, să aibă grijă de unde cumpăr alimentele. Copilul nu trebuie să bage în gură un aliment nespălat, el să fie curat pe mâini.”, a scris Anca Serea pe rețelele de socializare.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton