Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ce proiect începe, după 10 ani la Antena 1: „Cu trezitul nu va fi o problemă”

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la Neatza cu Răzvan și Dani, după 10 ani la Antena 1 și începe un proiect nou. Cătălin Oprișan nu rămâne, însă, în televiziune, ci continuă la radio. Fostul coleg de emisiune al lui Răzvan Simion și al lui Dani Oțil a dat câteva detalii despre viitorul său profesional, după demisia de la Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la „Neatza cu Răzvan și Dani'. Cătălin Oprişan este, de zece ani, în echipa Neatza cu Răzvan şi Dani şi realizează în prezent podcastul AS.ro. A intrat în presă acum 30 de ani, la revista Salut, şi apoi s-a dus către jurnalismul de sport, trecând prin marile redacţii de sport şi nu numai: Gazeta Sporturilor, Prima TV, Telesport, GSPTV, Realitatea TV, B1, Jurnalul Naţional.

catalin-oprisan_69352000catalin-oprisan_69352000

Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la „Neatza cu Răzvan și Dani'

Cătălin Oprișan confirmat mutarea și a făcut primele declarații despre proiectul de la radio. Oprișan va prezenta alături de Ciprian Dinu o emisiune matinală la Kiss FM.

Cu trezitul nu va fi o problemă. Oricum de zece ani, asta fac: trezirea la 5.20, de cele mai multe ori înaintea alarmei. Ceea ce contează este că încep în Timpuri Noi (sediul Kiss FM, nota redacţiei)', a declarat Cătălin Oprişan pentru paginademedia.ro.

Citește și: Regele Charles al III-lea, întâmpinat la Palatul Buckingham cu „Long Live the King'.Gestul făcut de suveran

Citește și: Ce spune Vladimir Drăghia despre facturile uriașe la utilități:'Dacă nu o să am bani…'

Citește și: Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin:„E un model nu neapărat atipic’

Când începe Cătălin Oprișan munca la radio

Noua echipă marchează şi o mutare strategică la matinalul Kiss FM. În condiţiile în care audienţa staţiilor de radio pe publicul foarte tânăr (14-25 de ani) este în scădere, prin noua echipă se urmăreşte atragerea unui public ceva mai matur.

De altfel, scăderile se pot vedea în analiza audienţelor radio la ultimul val, unde mai multe staţii radio, mai ales din formatul Contemporary Hit Radio (inclusiv Kiss FM) înregistrează o scădere la numărul de ascultători tineri.

Noua formulă e matinal ar urma să intre pe post pe 3 octombrie, potrivit sursei menționate anterior.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton