Cât a costat operația la nas a Simonei Halep. Rinoplastia e a doua intervenție estetică pentru tenismenă

 Dumba Gabriela
.

Cât a costat operația la nas a Simonei Halep, intervenție estetică pe care sportiva a făcut-o imediat după divorțul de Toni Iuruc. Rinoplastia este a doua intervenție estetică a Simonei Halep, după cea de micșorare a sânilor, din 2009. Simona Halep a explicat ulterior operației de ce a ales să treacă prin această intervenție și cât va dura recuperarea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cât a costat operația la nas a Simonei Halep. Ca și micșorarea sânilor, și operația la nas a fost o operație pe care Simona Halep a făcut-o din nevoie. Sportiva respira foarte greu și medicii i-au recomandat o intervenție care să o ajute să doarmă mai bine, dar să și respire mult mai bine pe teren.

241890067_4512860902107016_8992933045519072194_n_63794200-2241890067_4512860902107016_8992933045519072194_n_63794200-2

Cât a costat operația la nas a Simonei Halep

Simona Halep a postat pe contul său de Instagram o fotografie de pe patul de spital, unde apare cu nasul bandajat și anunță că a suferit o operație de rinoplastie.

„Așa cum unii dintre voi știți deja, m-am confruntat de ceva timp cu probleme cu nasul, care s-au agravat mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava', a transmis jucătoarea de tenis.

„Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost să trec printr-o operație. Cu această ocazie, medicul Daniel Popescu mi-a făcut și o intervenție plastică. Mulțumesc!', a mai transmis Simona Halep.

Din informațiile apărute în presa sportivă, corelate cu tarifele de pe site-ul oficial al medicului care a operat-o pe Simona Halep, sportiva ar fi plătit între 5.200 și 6.000 de euro pentru rinoplastie.

Citește și: Ce a făcut Simona Halep imediat după ce a semnat actele de divorț. Unde a plecat imediat, după vizita la notar

Citește și: Toni Iuruc, primele declarații după ce a divorțat de Simona Halep: „Am plecat pe drumuri separate! Nu…

Citește și: Cum își împart banii Simona Halep și Toni Iuruc, în urma divorțului. Ce se întâmplă cu locația aleasă pentru cununia religioasă

Cum se simte Simona Halep după operația la nas

Simona Halep a dat asigurări că „totul a decurs foarte bine', însă trebuie să se odihnească câteva săptămâni înainte să reia antrenamentele.

„Ne vedem în curând pe terenul de tenis', le-a mai scris Simona fanilor.

Jucătoarea de tenis a suferit în anul 2009 o operație de micșorare a bustului. A fost o decizie de bun augur luată de Simona Halep, care a vorbit despre intervenția chirurgicală suferită în urmă cu 13 ani.

„Da, mi-am micşorat sânii. Operaţia am făcut-o în ţară. Am avut o perioadă de convalescenţă, însă am revenit repede pe teren', declara Simona în august 2009.

Simona Halep și-a sters toate pozele cu Toni Iuruc de pe Instagram, după divorț

Simona Halep și Toni Iuruc au mers joi, 8 septembrie 2022, să semneze actele de divorț și pentru a întări și mai mult ideea că între ei nu mai este loc nici de prietenie, sportiva a șters de pe Instagram toate pozele și filmulețele cu fostul soț.

Simona Halep a șters de pe Instagram toate fotografiile în care apărea alături de Toni Iuruc, inclusiv pe cele de la petrecerea de logodnă și, mai apoi, de la cununia civilă.

Cu acest gest, sportiva a vrut, probabil, să transmită că decizia este finală și nu mai există nici cea mai mică șansă de împăcare cu Toni Iuruc, ruptura dintre ei fiind atât de puternică încât nici pe rețelele de socializare nu trebuie să mai rămână o urmă a poveștii lor de dragoste.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton