Fiul lui Andrei Duban își câștigă banii singur, la doar 10 ani. Armin a moștenit talentul tatălui său

 Dumitrache Laura
.

Fiul lui Andtri Duban, Armin, îșu face părinții mândri. În vârstă de 10 ani, fiul actorului își câștigă banii singur dublând vocile unor personaje de desene animate. Grațiela și Andrei Duban sunt extrem de fericiți că Armin este un băiat bun și îl încurajează să fie un bărbat independent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andrei Duban și Grațiela sunt extrem de mândri de fiul lor. Armin seamănă foarte mult cu tatăl lui. Fostul prezentator de la Loto  6/49 a declarat că fiul lui câștigă bani la doar zece ani. Meseria pe care Armin o practică pare inspirată de tatăl său. Andrei și soția sa au declarat ce și-a dorit pentru fiul lor.

Armin DubanArmin Duban

În vârstă de 49 de ani, Andrei Duban, și fiul său, Armin, sunt mai asemănători decât s-ar putea crede. Actorul este căsătorit de mai bine de 12 ani cu Grațiela și reușesc să aibă o căsnicie minunată. Prezentatoarea Tv este o soție și o mamă devotată, declarând că respectul și comunicarea sunt două principii în căsnicia ei.

Citește și: Cum arată Andrei Duban după ce și-a micșorat stomacul.Actorul a slăbit 26 de kilograme!

Citește și: „Am făcut absolut orice să-mi țin familia'.Clipe dificile pentru Andrei Duban în pandemie

Citește și: Dan Capatos, prima apariție TV alături de fiul său. Andrei este campion la tenis, la doar 12 ani:„Eu nu l-am scos în față'

Citește și: După ce a slăbit 40 de kilograme, Tudor de la Fly Project vrea să se îngrașe din nou:”Mănânc o dată pe zi”

Fiul lui Andrei Duban își câștigă banii singur la doar 10 ani

Fiul lui Andrei Duban își câștigă banii singur la doar 10 ani, iar părinții săi îl încurajează să devină un bărbat independent. Andrei și Grațiela Duban sunt foarte fericiți că fiul lor a crescut foarte frumos și sunt mândrii că acesta își câștigă deja primii bani.

Armin dublează voci de desene animate, moștenind talentul tatălui său. „Câștig bani din voci, din dublaje. Îl fac pe Christopher din Anna and Friends, pe Nico, dintr-un desen cu trenulețe',a spus Armin în emisiunea lui Cătălin Mărută. Andrei Duban, tot mai apropiat de fiul său

Andrei Duban, tot mai apropiat de fiul său

Andrei Duban a apelat la operația de micșorare de stomac, în urma căreia a slpbit 25 de kilograme. De atunci, viața fostului prezentator s-a schimbat radical, iar acum este fericit că a apelat la această intervenție. Artistul consumă alimente mai sănătoase și evită să bea alcool. În aceeași emisiune, Andrei Duban a declarat că vrea să trăiască mult, pentru a se putea bucura de toate reușitele fiului său. Andrei și Armin au o relație specială, iar pandemia de coronavirus i-au ajutat să își consolideze și mai mult relația.

„Am zis că cel mai fericit lucru după care pot să închid ochii, ar fi să-l văd la casa lui, cu un copil. Mă bucur atât de mult că am găsit timp mai mult pentru Armin. Poate n-am stat în pandemie atât cât încercăm acum să recuperăm.

Nu știu de ce. Mi-am dat seama acum, că s-a mai mărit, care sunt lucrurile care-l bucură pe el. Am făcut o greșeală când vine vorba de cadouri.Ne-am dat seama că obiectele l-au derutat. Pe el, în ultimul timp, l-a bucurat faptul că mi-am făcut timp să mă joc cu el', a spus Andrei Duban.

Ce spune Grațiela Duban că a moștenit fiul ei, Armin

Cu ocazia a peste 10 ani de căsnicie, Grațiela și Andrei Duban au dezvăluit ce și-au dorit pentru fiul lor, încă de când aceasta era însărcinată. Prezentatoarea de la Kanal D a spus că voia să fie frumos ca ea și deștept ca tatăl său. Ei bine, Armin a preluat talentul si umorul tatălui său, dar și frumusețea mamei sale.

„Eu și Andrei aveam o glumă când eram însărcinată. Spuneam așa: să fie frumos ca mine și deștept că tatăl lui. Armin cred că a luat ce mai bun de la fiecare. Ca să dau un exemplu, de la mine a luat sigur sensibilitatea și de la Andrei, umorul', a spus Grațiela Duban pentru CANCAN. RO.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton