Cum se descurcă Anca Serea la creșterea celor șase copii: „Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi. Aș minți să spun că...”

 Miniosu Alexandra
.

Anca Serea a dezvăluit cum se descurcă la creșterea celor șase copii. Vedeta are doi copii din căsătoria cu fostul soț și alți patru din căsnicia cu actualul ei partener de viață, Adi Sînă. Șatena a dat dovadă de transparență din nou și a recunoscut că rolul de mamă nu este deloc unul ușor. În plus, ea a explicat de ce nu se poate baza foarte mult pe ajutorul cântărețului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, multă lume s-a întrebat cum se descurcă Anca Serea la creșterea celor șase copii. Ei bine, vedeta a recunoscut că rolul de mamă nu e deloc unul ușor, pentru că implică multă responsabilitate și necesită o bună organizare. Însă, deși nu poate baza foarte mult pe ajutorul artistului, din cauză că e foarte ocupat, aceasta reușește să-și îndeplinească sarcinile cu brio.

anca-serea-1anca-serea-1

Anca Serea e o femeie cu adevărat împlinită, din toate punctele de vedere. Pe lângă cariera ei de succes, viața îi este înfrumusețată de superba ei familie. Vedeta e mamă a șase copii, doi din căsătoria cu fostul partener, David și Sara, și patru din căsnicia cu actualul ei soț, Adi Sînă, Noah, Ava, Moise și Leah. Deși partenerul ei nu se află mereu acasă ca să o ajute, aceasta reușește să se descurce de minune în privința rolului de mamă.

Citește și: Care este secretul relației dintre Adi Sînă și Anca Serea:”Regula principală e…”

Citește și: Suma colosală pe care Anca Serea și Adrian Sînă au investit-o în noua lor casă:„Din păcate, asta este, când e vorba despre căminul nostru…'

Citește și: Luminița Anghel, după ce a primit mai multe acuzații din partea fiului adoptiv, David Pușcaș:„Mi-am făcut datoria cât s-a putut'

Citește și: Smiley a filmat scene provocatoare, în pădure, cu o artistă:„Se întâmplă anumite lucruri… pasionale'

Cum se descurcă Anca Serea la creșterea celor șase copii

Într-un interviu recent, Anca Serea a dezvăluit cum se descurcă zilnic cu cei șase copii. Deși aceștia o țin destul de ocupată, fiind foarte energici, vedeta își face timp și pentru ea, dar și pentru partenerul ei de viață, Adi Sînă.

Pentru a se putea ocupa de partea profesională, fosta prezentatoare de la Prima TV apelează la ajutorul unei bone, având în vedere că și artistul e foarte ocupat.

„Pentru mine este o normalitate. Viața cu șase copii nu este simplă deloc. Aș minți să spun că este simplă, necesită foarte multă organizare. Avem noroc că ei sunt copii foarte cuminți și foarte înțelegători. De multe ori îmi vin în întâmpinare.

Au program bine stabilit. Ne organizăm în ceea ce privește activitățile și lucrurile pe care trebuie să le facem de zi cu zi. Merg la școală până la 2-3. Suntem foarte ocupați. Sunt o mămică cu normă deplină, aș spune eu.

Am și un ajutor, am o bonă care mă ajută cu micuța Leah. Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi pentru că fiecare suntem cu treburile lui, cu activitățile lui, cu prioritățile lui. Mămicile sunt cu anumite părți într-o familie, tăticii cu alte părți. Important e să avem un numitor comun', a spus Anca Serea pentru Antena Stars.

Secretul siluetei Ancăi Serea

La 41 de ani, Anca Serea le poate da clasă tuturor puștoaicelor cu silueta ei. Deși a recunoscut că nu își neglijează aspectul fizic, oricât de ocupată ar fi, a declarat că nu face nimic deosebit pentru asta. Vedeta e de părere că faptul că privește viața cu mult optimism îi e de mare ajutor.

„Nu e niciun secret, ca orice femeie normală care va face 42 de ani… Nu fac nimic neobișnuit. Sunt om pozitiv, sunt o fire veselă. Nu prea mă dau bătută.

Eu mă consider un om norocos, cred că atrag oamenii buni. Lucrurile se leagă și sunt un om norocos. Nu știu ce să zic, nu am o rețetă minune', a susținut ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton