Care a fost primul loc de la muncă al lui Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor

 Raiciu Adriana
.

Care a fost primul loc de la muncă al lui Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor. Acum este un exemplu pentru toți, însă care a fost primul loc de muncă pe care l-a avut Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor. Tânărul a început să lucreze de la o vârstă destul de fragedă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Dobrincu a reușit să devină milionar la vârsta de 23 de ani. Este cel mai tânăr jurat de la „Imperiul Leilor’ , iar toată adolescența sa a muncit pe brânci. Totuși, mulți s-au întrebat cum a reușit investitorul să facă primii bani.

Sebastian-1Sebastian-1

Ei bine, răspunsul nu a întârziat să apară! Iată care a fost primul loc de muncă al lui Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor!

Citește și: În ce afacere au investit un milion de euro Cristina Bâtlan, dr. Wargha Enayati și Sebastian Dobrincu la Imperiul Leilor:„O forță a naturii’

Citește și: Scandal între Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor și Mimi:'Vrea să profite profesional pe baza relaţiei'

Citește și: Xonia s-a despărțit de iubit:„Nu mai sunt într-o relație, dar Michael…/ EXCLUSIV

Citește și: Ana Barnoschi s-a despărțit înainte de nuntă, după 6 ani de relație.Primele declarații

Care a fost primul loc de la muncă al lui Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor

Care a fost primul loc de la muncă al lui Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor. Juratul de la Imperiul Leilor a fost pasionat de mic de domeniul IT, iar acum este apreciat și urmărit de mii de internauți pe rețelele de socializare. La doar 23 de ani, Sebastian Dobrincu deține trei companii care l-au făcut milionar. Povestea lui de viață este de-a dreptul impresionantă și nu multă lume știe că acesta a învățat programare de la vârsta de 6-7 ani.

A început cu limbaje elementare în acest domeniu și apoi și-a dat seama că poate face bani din asta, însă după câțiva ani de muncă. Primul său loc de muncă a fost la 11 de ani, iar la vremea respectivă se ocupa să facă site-uri pentru diferite companii din SUA.

Ulterior, în ultimii ani de liceu, Sebastian Dobrincu a avut și primul său la job la birou, însă trebuia să jongleze cu școala, dar și cu pregătirea pentru olimpiade.

La vârsta de 17 de ani, și-a lansat propria firmă, denumită Storyheap. Mai exact, este vorba despre o platformă care analizează datele conturilor de Instagram şi Snapchat şi este folosită de vedete și firme importante. La momentul actual, este folosită de peste 15 milioane de utilizatori, printre care se numără Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack.

Sebastian Dobrincu s-a luptat cu depresia

Cu toate că avea cam tot ce își putea dori un tânăr de vârsta lui, Sebastiana declarat că s-a luptat cu depresia. Acesta a suferit de bulimie și a slăbit 17 kilograme din cauza stresului și a problemelor de sănătate.

Am o mărturisire de făcut. De când sunt persoană publică, am încercat întotdeauna să nu afișez traumele și părțile nefericite ale vieții mele. De ce? Mi se părea irelevant pentru publicul larg, cu atât mai mult când mulți tineri mă luau drept reper. Am căzut într-o depresie puternică pe care până acum am ascuns-o tuturor, de la familie și apropiați până la publicul larg. Am început să nu mai pot dormi și mânca, am slăbit 17 kg și am devenit bulimic. Mi-am pierdut orice motivație. Nu mă mai entuziasma nici succesul, nici banii, nici faima. Am lichidat mare parte din acțiunile și investițiile mele, mi-am delegat responsabilitățile și am abandonat orice proiect aveam în derulare.', a spus Sebastian in mesajul său.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton