Fiul lui Adrian Mutu a împlinit 19 ani! Cum arată Mario, acum

 Iacob Antonia
.

Fiul cel mai mare al lui Adrian Mutu cu Alexandra Dinu a împlinit vârsta de 19 ani, iar tatăl lui a ținut să-i transmită un mesaj emoționant. Mario este total schimbat și a devenit un adolescent care atrage atenția tuturor domnișoarelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Din căsnicia cu Alexandra Dinu, jurata emisiunii „Românii au talent', Adrian Mutu are un băiat, pe Mario, care pe 9 septembrie și-a aniversat ziua de naștere. Pe rețelele de socializare, fostul fotbalist a publicat o imagine în care apare fiul său cel mare, alături de un mesaj: „Happy 19th birthday to my son! Love you' (n.r. La mulți ani, fiului meu. Te iubesc).

2-142-14

Fiul lui Adrian Mutu a împlinit 19 ani!

În ultimii ani, Mario s-a schimbat complet. Se pare că tânărul de 19 ani îi calcă pe urme „Briliantului' în ceea ce privește tatuajele, ținând cont că are destul de multe desene pe corp.

Citește și: Cum arată acum fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu. Mario are aproape 19 ani

Citește și: De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu: „Am trăit foarte intens totul'

Citește și: Sore, apariție spectaculoasă la VIVA! Party 2021! Cum arată după ce a slăbit 20 de kilograme

Citește și: Anca Pandrea, internată de urgență la spital. Ce i s-a întâmplat actriței și cum se simte

Fiul fostului selecționer al echipei naționale a României U21 s-a mutat în Capitală, după ce mama lui, Alexandra Dinu, a acceptat propunerea de a fi jurat la emisiunea „Românii au talent', de la PRO TV.

În cei 17 ani petrecuți în Italia și Statele Unite ale Americii, Alexandra Dinu și-a văzut băiatul crescând în mijlocul mai multor culturi. În 2020, actrița l-a adus în România pentru a se reconecta cu țara în care s-a născut.

În urmă cu ceva timp, Alexandra Dinu mărturisea că i-a fost destul de greu să-și crească fiul singură, după divorțul de Adrian Mutu.

Alexandra Dinu și-a crescut fiul singură

„Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario.

El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii: fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături. Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă.', a declarat Alexandra Dinu pentru okmagazine.ro.

Ce spunea Alexandra Dinu despre divorțul de Adrian Mutu

Alexandra Dinu a fost căsătorită cu Adi Mutu între 2001 și 2003.

„La vremea respectivă am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta’, spunea Alexandra Dinu.

 După divorțul de Alexandra Dinu, Adi Mutu s-a însurat și cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, între 2005 și 2013, iar din mariajul lor au rezultat două fete, Adriana, în vârstă de 14 ani, și Maya, în vârstă de 12 ani. Cel supranumit ‘Briliantul’ s-a căsătorit cu Sandra în data de 15 octombrie 2017 și au împreună un băiețel, Tiago.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton