Cum se simte Benone Sinulescu la două luni de când a fost internat în stare gravă: "Își recapătă puterile cu..."

 Oana Pantazi
.

Cu două luni în urmă, Benone Sinulescu a fost găsit de către soția sa inconștient, căzut în casă, fiind internat de urgență în spital. Recent, Elena Sinulescu a vorbit despre starea actuală de sănătate a artistului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu a trecut prin momente dramatice cu două luni în urmă. Îndrăgitul cântăreț a fost găsit în casă, în stare de inconștiență, de către soția lui. A fost internat de urgență în spital, dar la vremea respectivă medicii erau destul de rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale artistului în vârstă de 84 de ani. Iată însă că, acum, în urma tratamentului, lucrurile merg spre bine, după cum declară soția lui Nea Beni.

b-9b-9

Cum se simte acum Benone Sinulescu

Cu două luni în urmă, Benone Sinulescu a trecut prin momente dificile, artistul fiind internat de urgență la spital, după ce a fost găsit de către soția lui în casă, inconștient, căzut pe jos. Deși, la început, medicii nu i-au dat prea multe șanse, iată că starea de sănătate a artistului s-a îmbunătățit vizibil după externarea din spital. Acum, Benone Sinulescu face proceduri de recuperare și reușește chiar să iasă la plimbare în grădina locuinței lor.

Vă asigur pe toţi, simpli fani ai soţului meu sau amici foarte apropiaţi, că starea de sănătate a lui Benone evoluează spre bine. Are poftă de mâncare, face kinoterapie acasă, iese în grădină la plimbare. Consider că îşi recapătă puterile cu fiecare săptămână ce ne îndepărtează de perioada aceea în care a trebuit să meargă la spital', a declarat Elena Sinulescu pentru impact.ro.

Citește și: Cine este Elena Adelina Cocioabă de la Puterea Dragostei. Este studentă

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima apariție după despărțirea de Gabi Bădălău. Cine a însoțit-o la VIVA! Party: „Mă distrez”

Citește și: Vedete pe covorul roșu la petrecerea VIVA! 2021. Ce ținute extravagante au purtat

Citește și: Oana Roman, schimbare radicală de look. Cum a apărut la petrecerea VIVA!

Citește și: Ce relație este între Lora și fratele ei

Ce pensie încasează Benone Sinulescu

Benone Sinulescu și-a asigurat un loc de frunte în istoria muzicii populare, având la activ peste jumătate de secol de cântec și voie bună. Îndrăgitul cântăreț duce, la 84 de ani, o viață lipsită de griji, la țară, deși pensia pe care o încasează lunar nu este una mare. Se pare că artistul primește o pensie lunară de 1600 de lei, însă acest venit modest este rotunjit de o indemnizație de merit din partea Statului Român, de 1.100 de lei.

Artistul nu are nevoie de averi pentru stilul de viață pe care îl duce în prezent, întrucât s-a retras alături de soția sa într-o casă de lângă Buzău, din zona Siriu, unde a copilărit. Artistul, acum în vârstă de 84 de ani, care a trecut recent razant pe lângă moarte, a fost însă prevăzător și și-a făcut testamentul din timp.

Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari‘, a declarat Benone Sinulescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton