Ce acuzații îi aduce Ella lui Jador: „L-aș ruga din toată inima să mă lase să-mi trăiesc viața”

 Mirea Roxana
.

Jador și Ella s-au îndrăgostit unul de altul la Puterea Dragostei, însă relația lor, una cu năbădăi, nu a durat mult. Chiar dacă s-au despărțit, situația dintre ei nu este deloc una bună. Ella susține că Jador a mai căutat-o la telefon și vrea ca el s-o lase să-și vadă liniștită de noua ei relație, asta după ce artistul ar fi spus că tânăra mai are sentimente față de el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ella și jador s-au cunoscut la Puterea Dragostei, show-ul matrimonial de la Kanal D. Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt, însă relația a fost una cu năbădăi, marcată de mai multe despărțiri și împăcări. În momentul de față, Ella are o nouă relație și este fericită alături de iubitul ei. Chiar dacă și-a refăcut viața după despărțirea de Jador, Ella spune că acesta încă o mai caută la telefon și și-ar dori ca acest comportament să înceteze.

jaja

De asemenea, Ella își dorește ca Jador să înceteze cu afirmațiile la adresa ei și a făcut clar, încă o dată, că ea nu mai are sentimente deloc față de artist și că acesta nu ar trebui să facă anumite afirmații despre ea, în condițiile în care ea încearcă să își vadă liniștită de noua relație.

Citește și: Cum a reacționat Jador când s-a întâlnit cu Ella la mare:”Era cu un băiat”

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, despre relația cu iubitul secret:„Îmi doresc copii. Vreau opt fetițe'

Citește și: Cele mai excentrice ținute de la VIVA! Party 2021.Au atras toate privirile pe covorul roșu

Citește și: Ce emisiune prezintă acum Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, la Antena 1.Chefi la Cuțite iese de pe post!

Ella își dorește ca Jador s-o lase în pace

Pe de altă parte, Ella spune că nu o surprinde cu nimic comportamentul lui Jador pentru că, spune ea, „așa este un bărbat în momentul în care nu i se mai acordă atenție'. Fosta concurentă de la Puterea Dragoste își dorește ca Jador să o lase să își trăiască viața așa cum simte.

Nu mă surprinde nimic, probabil așa este un bărbat în momentul în care nu i se mai acordă atenție, devine puțin deranjat și irascibil, dacă nu eram așa ieșită în lume, bănuiesc că nu mai insista să mă sune, în condițiile în care știa că sunt cu iubitul meu. Ba mai mult cu cameră, probabil a fost deranjat că l-am blocat. Aș vrea să îi transmit în mod direct și sper să înțeleagă odată pentru totdeauna că eu nu mai am sentimente pentru el și ar trebui să nu mai afirme niște lucruri.

L-aș ruga din toată inima și insistent să mă lase deoparte, să-mi trăiesc viața așa cum simt eu, în afara camerelor în ultima perioadă că asta îmi place mie. Din respect pentru iubitul meu, cât și pentru familia mea am intrat să mai comentez acet material. El nu este atât de important în momentul de față pentru mine, încât să vorbesc eu despre el”, a declarat Ella pentru Antena Stars.

Ella, acuzații la adresa lui Jador

Toate aceste declarații ale vedetei au fost făcute după ce Jador a afirmat că ea încă mai are sentimente pentru el. Însă pentru Ella, Jador este de domeniul trecutului și vrea să închidă definitiv acel capitol din viața ei. În plus, aceasta a spus că artistul nu ar trebui să vorbească despre ea pentru că, dacă și ea ar intra în anumite subiecte, situația ar deveni penibilă pentru Jador.

Atâta timp cât nu știi să respecți o femeie, mai mult, o femeie cu care ai împărțit mai multe momente, mai bine taci. El știe bine că dacă intru în niște subiecte, ar fi penibil pentru el”, a mai declarat Ella despre Jador.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton