Fiul Irinei Loghin, primele declarații după ce familia a fost infectată cu noul coronavirus: "E un virus atât de parșiv, încât nu se știe nici 20% din ce poate face"

 Cica Cristina
.

Irina Loghin, soțul, dar și fiul artistei au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, iar în aceste momente se află internați la Matei Balș! Fiul solistei a făcut primele declarații privind starea de sănătate a membrilor familei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Soțul Irinei Loghin a fost primul care a prezentat simptome specifice virusului, iar ulterior testul a ieșit pozitiv și în cazul interpretei de muzică populară în vârstă de 81 de ani, dar și a fiului ei, Ciprian Cernea.

Irina Loghin a specificat zilele trecute că are o formă ușoară, fiind asimptomatică: „Am mers și mi-am făcut testul fără să am niciun simptom. Mi-a ieșit pozitiv, am mers a doua zi la Spitalul Matei Balș și am repetat testul, neavând încredere în primul. Mi-a ieșit și al doilea la fel și m-am internat. Nu mi-a dispărut gust, nu mi-a dispărut miros, nu mi-a dispărut apetitul pentru mâncare, mă simt foarte, foarte bine.’, a spus Irina Loghin la Antena 3.

Citește și: Povestea lui Cheluțu, câinele lui Dorian Popa, devenit vedetă pe Youtube.Cum i-a fost ales numele și cum arăta când a fost adoptat

Acum, și fiul artistei a făcut primele declarații cu privire la noul coronavirus. Cei trei sunt încă internați la Spitalul Matei Balș și acum abia așteaptă să fie externați, dat fiind că deja au trecut zece zile de la infectare și ultimele teste efectuate au fost negative.

„În funcție de rezultate ne vor da externarea. Neavând simptome, probabil ne vor da drumul acasă. Ne simțim bine. Nu am avut nimic. Suntem ok și mai avem un pic și într-o săptămână putem ieși pe stradă. Deja au trecut 10 zile, adică două săptămâni de la infectare. Ultimele teste au ieșit negative. Noi le-am făcut în același timp, nu avem de unde să știm care de la care s-a infectat. Nu putem acuza pe nimeni.', a declarat Ciprian Cernea la Antena Stars.

Citește și: Maria Ilioiu, desfigurată după un tratament cosmetic! Fosta ispită s-a demachiat în direct:„Voi rămâne cu cicatrici pe viață'/ VIDEO

Fiul Irinei Loghin: „Noi am avut forma mai ușoară”

În egală măsură, el a ținut să precizeze că virusul este unul violent și parșiv și încă nu se cunosc toate implicațiile și complicațiile cu care poate veni la pachet. Din fericire, cei trei s-au confruntat cu o formă ușoară.

'E atât de păcătos. Este un virus atât de parșiv, încât nu se știe nici 20% din ce poate face. Problema cea mai mare este că vor fi infectați cu toții. Vor crește cazurile. Problema cea mai mare este să se transforme tulpina. Noi am avut forma mai ușoară.' a adăugat Ciprian.

Citește și: Ed Sheeran a devenit tată pentru prima oară.Ce nume special a primit fetița artistului!

Irina-Loghin-1Irina-Loghin-1

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton