Răzvan Simion nu a suferit prea mult după despărțirea de Lidia Buble! Prezentatorul TV, escapadă secretă în Istanbul alături de o brunetă misterioasă

 Stamen Diana
.

Lidia Buble pare a fi deja istorie pentru prezentatorul TV de la Antena 1! De ce spunem asta? Pentru că Răzvan Simion a avut deja o escapadă secretă, în Istanbul, alături de o brunetă, care i-ar putea fi chiar noua parteneră de viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deși era evident că lucrurile începuseră să scârțâie între Răzvan Simion și Lidia Buble, cei doi au anunțat despărțirea abia la începutul lunii iunie. În timp ce prezentatorul TV se confesa în mod public despre problemele din cuplu, artista declara de fiecare dată că totul este lapte și miere.

În urma despărțirii, Răzvan Simion a fost cel care ar fi suferit cel mai mult, dar și primul care și-ar fi refăcut viața. Lidia Buble nu s-a arătat nicio clipă tristă, după despărțirea de bărbatul care i-a fost alături în ultimii ani.

Citește și: Despărțiți, dar împreună! Cum au fost surprinși Lidia Buble și Răzvan Simion când credeau că nu-i vede nimeni

Răzvan Simion, escapadă secretă în Istanbul

Viața de burlac a lui Răzvan Simion a durat mai puțin de două luni, pentru că vedeta a fost văzută în compania unei femei, în Istanbul, la un hotel de lux.

În mod cert, vedeta de la Antena 1 nu a vrut să se afle despre escapada din Turcia, pentru că nu a postat nimic pe rețelele de socializare, cum că ar fi părăsit țara în weekend. Mai mult, Răzvan Simion a fost contactat și întrebat despre întâlnirea secretă de la hotelul Swissotel, situat în cartierul Beșiktaș, unde prețul unei camere pornește de la 800 de lei pe noapte, însă a refuzat să dea prea multe detalii despre acest subiect, potrivit Libertatea.

Citește și: Lidia Buble spune adevărul despre divorțul lui Răzvan Simion de Diana. Artista a fost acuzată că i-a despărțit: 'Cel mai greu a fost…'

Colegul lui Dani Oțil a dat impresia că nu își mai aduce aminte exact unde a fost sâmbătă, 29 august, cu doar câteva zile de începerea emisiunii. Răzvan Simion a vrut să dea de înțeles că bruneta din imagini ar putea fi fata lui, Ianca, însă după ce am confruntat pozele, cele două nu seamănă deloc. Fostul iubit al Lidiei Buble nu a vrut să mai facă nicio declarație despre acest subiect. Acum rămâne de văzut ce va spune artista, când va vedea că a fost înlocuită atât de repede.

Potrivit martorilor, Răzvan Simion și femeia cu care se afla la masă nu au avut momente tandre și nici nu au fost extrem de apropiați. Matinalul de la Antena 1 fuma o țigară, în timp ce femeia care îl însoțea servea masa. Cei doi au părăsit împreună incinta hotelului.

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion, prima confruntare față în față. S-a întâmplat la o lună după despărțire: „Mă intimidezi foarte tare”

Răzvan-Simion-escapada-Istanbul-1Răzvan-Simion-escapada-Istanbul-1

Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble

După ce au tot încercat să amâne anunțul despărțirii, vedeta și-a luat inima în dinți și a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Lidia Buble. Artista a continuat să locuiască în casa lui Răzvan Simion până când va găsi undeva să se mute.

„O nouă călătorie…Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilați și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen.

Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertatea emoționanală, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost…Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți..actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Viață frumoasă, suflețel.', a fost mesajul emoționant al lui Răzvan Simion, care nu s-a rupt definitiv de artistă, ci continuă să-i fie manager, chiar și în prezent. 

Citește și: Ce fac Lidia Buble și Răzvan Simion în plină pandemie de coronavirus. Solista a plecat de o săptămână la părinți, la Deva, prezentatorul TV a fost surprins acasă la o roșcată misterioasă

FOTO: Facebook, Libertatea

Vezi şi Marele Bazaar, Istanbul – curiozități despre una dintre cele mai vechi piețe din lume!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton