Povestea lui Cheluțu, câinele lui Dorian Popa, devenit vedetă pe Youtube. Cum i-a fost ales numele și cum arăta când a fost adoptat

 Cica Cristina
.

Dorian Popa și Cheluțu stau pe buzele tuturor! Piesa „Înoată Cheluțu” este dedicată câinelui solistului, care este extrem de iubit și de răsfățat de stăpân! Melodia s-a bucurat de un succes imens, fiind pe locul 1 în trending pe YouTube. Iată care este, de fapt, povestea lui Cheluțu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„Înoată Cheluțu” s-a bucurat de un succes fantastic: piesa a strâns peste 1,5 milioane de vizualizări pe Youtube, în doar 24 de ore, iar acum a ajuns la 4,2 milioane de vizualizări; de asemenea, are 200.000 de like uri strânse în 40 de ore.

Cum mulți sunt curioși care este povestea patrupedeului, Dorian Popa a dezvăluit tot. Cheluțu, câinele din rasa Bulldog francez, a fost adoptat de solist de la o cunoștință. Dorian Popa a povestit că animalul de companie se confrunta cu probleme, dat fiind că face parte dintr-o rasă greu de întreținut: „Avea o blană îmbâcsită și când puneai mâna pe el și îl mângâiai, mâna ți se încărca cu sebum. Avea și nițel sânge, când l-am adoptat eu, pentru că din cauza mâncării variate, evident că organismul a făcut reacții adverse, ficatul era mărit”

Cheluțu a fost adoptat de Dorian Popa în vara anului trecut și de atunci cântărețul a pus mulți bani la bătaie pentru ca patrupedul să se însănătoșească. El a fost lăsat o perioadă la mama iubitei sale și de îndată ce casa a fost gata, Cheluțu a fost luat să locuiască cu Dorian Popa, care are grijă să nu-i lipsească nimic, să se hrănească corespunzător. Locuiește într-un spațiu generos de 45 metri pătrați, mai exact în garaj pentru că acolo s-a dovedit locul său preferat, cu toate că are și o cușcă de 3 metri pătrați, cu încălzire prin pardoseală. Cheluțu îl însoțește pe Dorian Popa aproape peste tot!

Cum a ales Dorian Popa numele de Chelutu

Totodată, Dorian Popa a povestit și cum a ales numele Cheluțu pentru animalul lui de companie: „Este foarte simplă, eu când l-am văzut prima oară după gratii, pentru că făcea numai năzbâtii, el nu mai avea păr unde a avut acele eczeme, dermatite, și normal că vindecându-se, părul nu i-a apărut, întrucât rădăcina a fost neutralizată. Și i-am zis de când l-am văzut, pe tine o să te cheme Chelu. Și din Chelu am ajuns la derivatul Cheluțu, pentru că așa-s diminutivele, mai dulci.”, a spus Dorian Popa pentru Click!

Pentru că a avut un asemenea impact asupra publicului, nu puțini sunt cei care s-au întrebat de unde a plecat toată ideea piesei, iar Dorian a lămurit și acest aspect. Se pare că ideea i-ar fi aparținut, de fapt, unui tânăr cu un canal de Youtube, intitulat În mintea lui Andrew. Acesta ar fi cules mai multe replici din celebrele vloguri realizate de solist, axându-se pe cele în care îl dresa pe Cheluțu să înoate

„Eu spunându-i, hai tati, hai în apă, înoată Cheluțu, înoată la apă mare. Dragoș, pentru că așa îl cheamă pe puști, a luat câteva voci și le-a pus pe un negativ destul de funny și a ieșit acest colaj care mie mi-a sunat foarte bine”, a povestit artistul.

De aici și până la un succes răsunutor au mai fost câțiva pași, mai degrabă de ordin administrativ. Restul, e istorie!

Dorian-Popa-si-Chelutu-1Dorian-Popa-si-Chelutu-1

Dacă vrei un câine de talie mică, amuzant și jucăuș, citește tot ce trebuie să știi despre rasa Pug, Pomeranian, Shih Tzu, Bichon Maltez sau Yorkshire Terrier!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton