Fiul Andreei Bănică a împlinit șase ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis artista: "Îți voi demonstra..."

 Raiciu Adriana
.

Fiul Andreei Bănică a împlinit șase ani. Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au căsătorit în anul 2018 și au împreună doi copii superbi, pe Noah și pe Sofia. Pe 16 noiembrie a fost zi de sărbătoare în familia artistei, întrucât mezinul familiei a împlinit frumoasa vârstă de 6 ani. Iată ce mesaj a postat aceasta pe rețelele sociale, de ziua fiului ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiul Andreei Bănică a împlinit șase ani. Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. A făcut parte din grupul „Exotic”, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa „Blondy” împreună cu Cristina Rus. A cunoscut succesul și pe plan solo, dar a avut și colaborări importante cu alți cântăreți din țara noastră. Pe lângă cariera impresionantă, are și o familie extrem de frumoasă alături de Lucian Mitrea. Cei doi s-au căsătorit în 2018 și au doi copii superbi împreună, pe Sofia și Noah.

andreea-banica-1-1andreea-banica-1-1

Pe 16 noiembrie a fost zi de sărbătoare în casa Andreei Bănică. Fiul ei, Noah, a împlinit șase anișori. Pe contul său de socializare, cântăreață a transmis un mesaj emoționant, dar a postat și o fotografie.

Citește și: Andreea Bănică a interzis accesul câinilor la hotelul ei și a stârnit furia clienților:„Vor simți că intră într-o cocină, nu…'

Citește și: „Oare de ce în alte țări oamenii pot fi civilizați? Ce nervi am!” Ce a pățit Andreea Bănică ziua, în parc, unde a ieșit cu fiul ei

Citește și: Cum și-a anunțat Theo Rose părinții că este însărcinată:’Este asumată, ea a zis că, daca pică, pică, asta e’

Citește și: Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi din cauza lui Laurențiu Reghecampf:’Nu m-am gândit că o să ne lase pe drumuri’

Fiul Andreei Bănică a împlinit șase ani

Așadar, a fost zi de sărbătoare în familia Andreei Bănică! Noah, mezinul familie, a împlinit șase ani. Cu această ocazie specială, artista a transmis un mesaj emoționant, pe contul său de socializare, dar a postat și o fotografie de pe vremea când fiul ei era nou-născut.

La ora asta, în ziua asta mare, te aveam în viața mea! Lumina, sufletul, inima și tot ceea ce sunt eu îți aparține. Mă crezi? Îți voi demonstra. La mulți ani, prințule, să fii fericit și sănătos! Te ador!„, a scris Andreea Bănică, pe contul ei de socializare.

Cum se înțelege Andreea Bănică cu fiica ei, Sofia

Andreea Bănică își adoră copiii și este extrem de mândră de ei. Fiica ei, Sofia, este o adolescentă în devenire și știe deja toate trendurile care apar în social media. Însă, artista are grijă să-i ofere cele mai bune sfaturi și să-i fie alături.

„Nu mă sperie că se maturizează. Mă sperie faptul că atunci când îi spun că poate să își strice părul, trebuie să îi spun de multe ori. Ideea e că atunci când îi spun că părul este frumos natural și dacă îl ai așa trebuie să îl menții să ai grijă de el, dacă ai niște unghii frumoase, naturale, ai grijă de ele, nu le pune pe cele false, imense, ca să pari altceva.

Încerc să mențin tot ce e natural și frumos la ea, pentru că știu că am un copil frumos, deosebit și e normal să țin așa de ea, cât pot de mult. Mai departe și mai târziu, ea va decide ce-și va face, cum va avea părul, creț, blond, ars, nears. Va trece și ea prin niște experiențe, pentru că așa sunt copiii, așa am fost și eu. Eu, la rândul meu, am trecut prin părul blond ars, cu meșe multe, care mai cădeau pe scenă și tot așa.

Așa era atunci. Cu sprâncene subțiri ață, oribile. Frumoase pe atunci, urâte astăzi. Uite așa trecem prin anumite experiențe, eu nu pot decât să îi spun prin ce experiențe am trecut, iar ea dacă înțelege bine, dacă nu o să înghit în sec și merg mai departe', a declarat Andreea Bănică.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton