Cristina Cioran, despre experiența de a naște un copil prematur: "Stai cu inima în gât și te rogi să fie bine"

 Dumitrache Laura
.

Cristina Cioran a trecut prin momente dificile anul trecut, după ce a născut prematur. Actrița în vârstă de 45 de ani a devenit mamă pentru prima oară, aducând pe lume o fetiță. De Ziua Prematurității, Cristina Cioran a făcut dezvăluiri emoționante despre momentele în care a născut-o pe Ema, care a stat în spitale luni întregi, după ce a fost născută prematur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 17 noiembrie este sărbătorită Ziua Mondială a Prematurității, iar Cristina Cioran a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut în perioada când a născut-o pe Ema. Actrița a născut-o prematur pe fiica sa, așteptând luni întregi ca micuța să se facă bine. Ema a stat timp de două luni în incubator.

cristina cioran si fiica sacristina cioran si fiica sa

Actrița a adus-o pe lume pe Ema cu două luni mai devreme decât ar fi trebuit. Din fericire, micuța este bine și a luptat pentru viața ei. În toată perioadă cât fiica ei a stat în incubator, în spital, Cristina a trecut prin momente extrem de dificile.

Citește și: Cristina Cioran a reacționat, după ce Alex Dobrescu, fostul ei iubit, a publicat conversații intime:'Șantaj. Amenințări. Minciuni”

Citește și:Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu a anunțat că fac nuntă și că mai vrea copii cu ea, deși s-au despărțit:”Reevaluez sentimente”

Citește și:30 de ani de la moartea soților Doina și Ion Aldea-Teodorovici.Fiul lor și-a botezat fiica cu numele mamei, iar asemănarea este izbitoare

Citește și:Andreea Hanca a născut o fetiță. Ce complicații a suferit la operația de cezariană:„Simţi că ai murit'

Cristina Cioran, despre experiența ei de mamă a unui copil născut prematur

Cristina Cioran a născut prematur o fetiță pe 18 iulie 2021. Vedeta a devenit mamă pentru prima oară la 45 de ani, fiind un vis împlinit pentru actriță. Ema a venit pe lume la șapte luni, iar două luni a stat în incubator. Pe 17 noiembrie este sărbătorită Ziua Mondială a Prematurității, iar Cristina Cioran a vorbit despre experiența ei de mamă a unui copil născut prematur. Vedeta a suferit foarte mult pentru că a stat departe de fiica ei, în timp ce micuța a fost internată în spital. Din fericire, Ema este sănătoasă și îi face viața mai frumoasă actriței.  

„În primul rând e o sperietură groaznică pentru că nu știi dacă va trăi copilul și nu știi dacă lucrurile vor merge bine, nimeni nu-ți poate garanta nimic, deontologia profesionala a medicilor spune că nu pot să îți dea speranțe false. Se pun pe tapet și ești anunțat de tot ce se poate întâmpla, și de bine și de rău, dar mai mult cele negative să te pregătească pentru ce-i mai rău, lucru care nu te face decât să stai cu inima în gât și să te rogi sa fie bine.”, a declarat Cristina Cioran pentru fanatik.ro.

Cristina Cioran: „Aveam senzația că zâmbește în colțul gurii”

Actrița a născut în pandemia de COVID-19, motiv pentru care a fost trimisă acasă la scurt timp după naștere, în timp ce fiica ei a rămas în spital. Acest lucru a întristat-o foarte tare pe Cristina. Vedeta recunoaște că a trecut prin momente cumplite.

După care, fiind spital COVID, eu a trebuit să plec acasă și Ema a rămas, mergeam o dată pe săptămâna câte 10 minute. Si asta după aprobarea directorului spitalului, cu test COVID făcut de fiecare dată. În rest, puteam să sun în fiecare zi, de 2 ori pe zi sunam. M-au rugat să sun doar o dată. La un moment dat, o doamna asistență a zis că dacă e ceva grav mă va sună ea, că să nu mai stau cu frică….Aveam senzația că zâmbește în colțul gurii, îmi auzea vocea și se bucură. Au fost niște momente foarte grele pentru că nu ști nimic, nu ai niciun control”, a mai spus actrița.

Cristina Cioran trage un semnal de alarmă

Momentele cumplite sunt de domeniul trecutului, iar Ema este acum un copil sănătos și voinic. Cristina Cioran este extrem de mândră de fiica ei și petrecere fiecare moment alături de ea. Cu toate astea, actrița trage un semnal de alarmă și susține că statul trebuie să acorde fonduri suficiente pentru copiii născuți prematuri.  

Ar trebui să statul să înțeleagă si să accepte că prematuritatea nu este o excepție. Trebuie că statul să acorde fonduri suficiente pentru acești copii care merită o șansă. Acum un copil din 8 este prematur. Deja a devenit parte din normalitate. Noi că mame nu știm. Nu suntem pregătite pentru nașterea prematură. Eu, de exemplu, nu m-am documentat de posibile scenarii de frică să nu atrag ceva și am greșit, trebuia să citesc, să întreb, să fiu pregătită”, a mai spus Cristina Cioran.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton