Adela Popescu a luat foc, după ce Radu Vâlcan i-a spus ce achiziție vrea să facă: "Eu înnebunesc, efectiv. Sunt șocată!"

 Dumba Gabriela
.

Adela Popescu a luat foc, după ce Radu Vâlcan i-a spus ce achiziție vrea să facă. Adela Popescu se declară de-a dreptul șocată de noua dorință a lui Radu Vâlcan, discuția dintre ei vizavi de cumpărăturile pe care vrea să le facă soțul ei fiind purtată pe Instagram. Adela Popescu a rămas uimită în momentul în care soțul său i-a spus că vrea să cumpere o mașină cu remorcă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu a luat foc, după ce Radu Vâlcan i-a spus ce achiziție vrea să facă. Este binecunoscut umorul cuplului Adela Popescu- Radu Vâlcan, iar lejeritatea cu care expun in spațiul public anumite detalii din bucătăria familiei lor face deliciul fanilor de pe Instagram. Uimită de ceea ce își dorește partenerul ei, l-a îndemnat să le-o spună și internauților, încheind discuția și cu o concluzie destul de elocventă în acest sens.

300941247-1537494273373351-5923613215801461174-n300941247-1537494273373351-5923613215801461174-n

Adela Popescu a luat foc, după ce Radu Vâlcan i-a spus ce achiziție vrea să facă

Aflată pe scaunul din dreapta al mașinii, în timp ce Radu Vâlcan se afla la volan, Adela Popescu a dezvăluit pe Instagram că soțul său își dorește tare mult să cumpere o mașină cu remorcă. Chiar bunul lor prieten, Cabral, a fost cel care i-a împărtășit lui Radu Vâlcan cât de utilă poate fi o mașină cu remorcă la o casă cu mulți copii.

Adela Popescu: „Nu vreți să știți despre ce discutăm acum. Te rog să le spui ce mașină vrei să ne luăm, nu cu marcă, așa ca gen.
Radu Vâlcan: „Nu cu marcă, cu remorcă!'
Adela Popescu: „Deci vrea să ne luăm o mașină cu remorcă! Eu înnebunesc, efectiv. Tu mă vezi? Uită-te puțin la mine, sunt și eu… tu mă vezi conducând o mașină cu remorcă? Hai, mă, iubire… doar ca să avem unde să punem bicicletele copiilor?'
Radu Vâlcan: „Nu trebuie să conduci tu!'
Adela Popescu: „Păi avem deja o dubă!'
Radu Vâlcan: „Lasă, că induci lumea în eroare și după încep pe mine să mă critice.'
Adela Popescu: „Vă zic, eu sunt absolut șocată. Îmi doresc… nu mai zic nimic.'
Radu Vâlcan: „Îți promit că îți iau struguri astăzi!'
Adela Popescu: „Doamne, vrea să luăm o mașină cu remorcă. Cabral, numai tu ești de vină, că tu ai zis că ai una cu remorcă și că e super.'

Citește și: Ce reacție au avut băieții Cristinei Bălan când au aflat că vor avea o soră. Gemenii i-au ales numele fetiței:„Ne-a plăcut foarte mult’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce reguli le-a impus Cătălin Scărlătescu angajaților din restaurant:'Nu le dau bani, nu există salariu și pauză'

Citește și: Cum a slăbit Dragoș Pătraru 42 de kilograme. La ce alimente a renunțat:„Sunt dezastru pentru sănătate’

La ce au renunțat Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când au trei copii

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Chiar dacă apariția copiilor le-a limitat timpul împreună, cei doi nu uită să-și îndrepte atenția unul către celălalt.

Viața lor nu este deloc ușoară și implică multe provocări, însă reușesc întotdeauna să depășească orice obstacol și să evite discuțiile contradictorii.

„Escapade în doi nu am avut. Am avut la un film sau la un teatru sau la o întâlnire cu prietenii, dar destul de rar. Altfel, escapadele noastre în doi sunt după ce adorm copiii și coborâm în living și, de multe ori, stăm amândoi în liniște, bem un pahar de vin. Alea sunt escapadele noastre în doi. (…)

Ultimul city break în doi a fost în Dubai, când Andrei avea un an și 7 luni. Cu acea ocazie l-am și înțărcat și la câteva luni după aceea am și rămas gravidă iar. Deci acum aproape 2 ani’, spunea Adela Popescu acum ceva timp.

„E efectiv greu de gestionat programul: Ia-l tu, ba ia-l tu! A adormit, nu a adormit! Hai, coboară că vreau să ne uităm la un film! Nu pot că a adormit și mi s-a făcut somn! Adică nu mai avem timp așa să ne construim relația aceea, acum cum prindem câte un pic de timp, printre momente, dar cu siguranță suntem ok.

Nu este greu din punct de vedere al relației sentimentale, cât este efectiv de cum reușim să ne împărțim timpul, astfel încât să îndeplinim nevoile tuturor copiilor și ale noastre de cuplu’, a mai povestit vedeta Pro TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton