De ce a devenit Marina Almășan vegetariană. La ce alimente a renunțat: „Asta e abstinență” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

De ce a devenit Marina Almășan vegetariană. Marina Almășan este vegetariană și are 56 de kg. Totuși, vedeta TVR, care a lansat o carte miercuri la Clubul Diplomatic din București, spune că nu este o vegetariană strictă. Dacă este invitată într-un loc și altceva nu e pe masă decât carne, ea nu face mofturi și mănâncă preparatele cu care este servită. Acasă însă, ea își face doar mâncăruri de post. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta vorbește despre toate aceste lucruri. Almășan este de părere că toți românii ar trebui să călătorească peste hotare și este de principiul, mai bine o călătorie în străinătate decât o poșetă scumpă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a devenit Marina Almășan vegetariană. Marina Almășan a devenit vegetariană de câțiva ani, dar spune că nu una foarte strictă. Dacă este invitată într-un loc și pe masă este doar carne, vedeta tv gustă din toate acestea, fără probleme. Doar acasă, ea gătește fără carne și preparate din carne, pentru că așa s-a obișnuit. Vedeta TVR cântărește nu mai puțin de 56 de kilograme și spune că a făcut foamea să arate așa! Într-un interviu pentru viva.ro, ea amintește și care sunt alimentele de la care se abține!

314939277_4905771049526323_5116862601803876540_n314939277_4905771049526323_5116862601803876540_n

Citește și: Vasile Șeicaru, reacție dură în scandalul dintre Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu:„Ce rușine, cum poți abera astfel?'

Citește și: Brândușa Simion, văduva lui Victor Socaciu, continuă scandalul cu Marina Almășan:”Și-a cerut măcar scuze că l-a acuzat pe nedrept?”

Citește și: Cum a afectat-o pe Neti Sandu despărțirea de fostul iubit, după 10 ani de relație, și ce spune despre conviețuirea în cuplu:„M-a plonjat într-o depresie…' / EXCLUSIV

Citește și: Gheorghe Gheorghiu și soția lui, Gabriela, au împlinit 1 an de căsătorie. De ce nu au petrecut împreună:„Ne luăm revanșa la final de an' / EXCLUSIV

De ce a devenit Marina Almășan vegetariană

Marina Almășan a devenit vegetariană în ultimii ani. Vedeta TVR are acum 56 de kilograme și, pentru a-și păstra silueta, aceasta se abține de la dulciuri și de la pâine. Miercuri, 16 noiembrie, vedeta tv a lansat o nouă carte într-un cadru inedit la Clubul Diplomatic din București, în prezența unor numeroase personalități cultural-artistice. La eveniment au luat parte și oameni din domeniul medical și diplomatic.

Felicitări pentru carte. Ce mai urmează acum?

Păi, după o carte mai urmează o altă carte, evident. Eu scriu, dar eu scriu cu ușurința cu care mănânc masa de prânz și îmi place foarte mult să scriu. Îmi creează, așa, o libertate, am tableta la mine tot timpul și, pentru mine nu există plictiseală, eu nu mă plictisesc și nu mă enervez. Mă uit la alte persoane în jur, 'Haideți mai repede, de ce stăm atât?'. Eu sunt cu iPad-ul meu și scriu și așa de relaxată, tot timpul. În anticameră, când aștept să intru undeva, la doctor sau la un șef, eu sunt cu iPad-ul în lumea mea. Când mă trezesc dimineața la 6, ce fac? Îmi iau iPad-ul, scriu. E așa de bine, e liniște în casă, nu mă deranjează nimeni și scriu. Pentru mine scrisul este o binefacere.

E bine că reușești să te detașezi. Cum reușești?

Da, reușesc să mă detașez. Mă detașez. Creierul meu este foarte bine setat. Când trebuie să scriu, cei din jur pot să și dea cu bomba, că eu scriu.

Marina Almășan: 'Încerc să promovezi călătoriile, oriunde ar fi ele'

Ce ar trebui să învețe oamenii din cartea ta?

Părerea mea este -și mi-am format-o imediat după Revoluție- că orice român ar trebui să fie trimis cu bani plătiți de stat, în străinătate, să călătorească mai mult, să vadă lumea, să vadă țări, cum trăiesc alții, să-și deschidă mintea. La noi, foarte multe probleme provin și din faptul că românii, în marea lor majoritate, nu au ieșit din țară. Sigur că noi călătorim în stânga și în dreapta, dar marea masă a oamenilor săraci abia dacă au venit la Eforie, să vadă marea. Și dacă ar putea să-și deschidă mintea, să vadă cum e lumea, sunt sigură că altfel s-ar fi condus această țară.

Ce să spun? Învățămintele sunt că, în loc să își cumpere, nu știu, poate o poșetă foarte scumpă sau să-și cumpere nu știu ce altceva, televizoare ultimul răcnet, mai bine să meargă într-o vacanță și nu mereu în același loc. Eu nu îi înțeleg pe oamenii care merg în fiecare vară în Grecia. 'Unde te duci? În Grecia, în insule'. 'Du-te, domnule'. Lumea e atât de mare, cu aceiași bani te poți duce oriunde. Ești cel mai bogat. Deci, eu asta încerc să promovezi călătoriile, oriunde ar fi ele.

Și următoare călătorie a ta unde va fi?

Am niște proiecte care au fost date peste cap de pandemie. Începusem niște discuții cu Ambasada Vietnamului și voiam să merg în Vietnam. Vreau să ajung acolo neapărat. Mai sunt în discuții cu Ambasada Tunisiei pentru o carte despre Tunisia. Am câteva fire pornite, dar mă așteptam, mai întâi, să o pornesc pe asta, să pun arma în cui și să mă apuc să pregătesc următoarea destinație.

Despre emisiune ce ne spui. De ce 'Rivalii'? Ai renunțat la 'Femei de 10, bărbați de 10'. Era un brand…

Am schimbat 'Femei de 10, bărbați de 10', pentru că, culmea, așa s-a dorit. Era un brand, da. Dar așa s-a dorit. Impersonalul s-a dorit. Și s-a executat, dacă s-a dorit. Unde e lege, nu e tocmeală. Dar am făcut formatul acesta, care merge foarte bine. Atât de bine, că nu mă așteptam ca într-o perioadă în care audiențele sunt prăbușite, să se mai nască ceva care să atragă atenția. Și uite că reușim. Deocamdată merge bine, e ok.

Câte kilograme are Marina Almășan

Ești o femeie cohetă. Arăți extraordinar de bine. Ce faci pentru acest lucru?

Nu te victimiza. Nu știu, cu foamea, că asta e abstinență. Dulciuri nu, pâine din ani în Paști, făceam mișcare multă înainte să-mi rup piciorul. Mergeam de două ori pe săptămână, regulat, cu antrenor, la sală. Adică așa mi-am impus, pentru că dacă nu aveam antrenor, nu aveam 'mobilul' să merg. Acum, dacă am plătit antrenor, îmi spuneam 'nu se poate, e plătit antrenorul, trebuie să mă duc, pierd banii'. Și mă duceam regulat, acum am făcut o pauză. Deja o simt pe șolduri pauza și o să reîncep.

Câte kilograme ai acum?

Cred că vreo 56 de kilograme. Cam așa. Destul.

Marina Almășan e vegetariană

Ești vegetariană?

Da, dar nu una din aceea foarte strictă. Dacă, spre exemplu, mă invită cineva acasă și are numai cărnuri pe masă, adică mănânc. Nu fac pe mimoza, 'știți, eu numai cu salate'. Nu sunt atât de strictă, dar acasă nu. Îmi gătesc numai vegetarian. M-am obișnuit așa și mi se pare foarte ok. Adică mă simt mai ușoară așa, parcă mai curată. Nu știu, s-ar putea să fie o chestie psihică, dar mă simt mai ok.

Bijuterii porți?

Nu sunt adepta bijuteriilor. Port, dar foarte puține. Nu-mi place aurul. Dacă e să îl primesc cadou, atunci îl port de rușine, argint mai pun sau gablonțuri care arată bine la televizor și oricum, nu se vede bine din ce sunt. Nu, nu, în general sunt un om modest.

Am auzit că ai superstiții cu pisica neagră și alte lucruri de acest gen. Dar un talisman norocos, nu ai?

Un talisman nu am, decât poza copiilor mei în portofel, de când erau mai micuți. Și o port cu mine tot timpul. Sunt cu mine ei, chiar dacă au crescut, în portofelul meu au rămas copii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton