Văduva lui Dani Vicol reacționează după declarațiile lui Mario Iorgulescu: "Un om de nimic. Mi se pare incerdibil tupeul lui"

 Raiciu Adriana
.

Văduva lui Dani Vicol reacționează după declarațiile făcute de Mario Iorgulescu. În urmă cu doar câteva zile, Mario Iorgulescu a oferit primul interviu de la accidentul pe care l-a provocat în 2019, atunci când un băiat de 24 de ani a murit. Tânărul se află în Italia la momentul actual și este internat la un spital de Psihiatrie. După declarațiile scandaloase, văduva lui Dani Vicol a reacționat imediat! Ce spune femeia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu se întorcea de la o petrecere care avusese loc într-o localitate din afara Bucureștiului. După ce s-ar fi certat cu partenera sa de la momentul respectiv, tânărul s-a suit la volan și a condus spre Capitală. Într-un moment de neatenție, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină, în care se afla Dani Vicol, un băiat de 24 de ani. Acesta a murit pe loc, lăsând în urma o soție îndurerată și doi copi copii.

8908089080

Iorgulescu Jr. a fost și el transportat la spitalul Elias din Capitală, unde i-au fost recoltate probe biologice. Testele au arătat că se afla sub influenţa cocainei şi avea o alcoolemie de 1,96 g/l. La momentul actual, Mario este fugit din țară și este internat într-un spital de psihiatrie, în Italia, iar recent a oferit primul interviu despre cele întâmplate în seara respectivă.

Citește și: Părinții tânărului ucis de Mario Iorgulescu cer daune de peste 500.000 de euro. Gino Iorgulescu, amendat

Citește și: Mario Iorgulescu, la 3 ani de când a ucis un tânăr în accident de mașină:”Preferam să fiu la pârnaie decât…”. Mesajul său pentru familia victimei

Citește și: Relațiile amoroase în care a fost implicat Culiță Sterp când era căsătorit cu Carmen de la Sălciua:Îmi povestea despre cuceririle lui

Citește și: Alin Oprea recunoaște că divorțul de Larisa s-a produs din cauza infidelității:'Dovezile există, eu sunt în posesia lor'

Văduva lui Dani Vicol reacționează după declarațiile de Mario Iorgulescu

În interviul respectiv, Mario susținea că și Dani Vicol se află sub influența substanțelor interzise la momentul tragediei. Însă, văduva acestuia vine și dezminte cele declarate de tânăr.

„Mi se pare incredibil tupeul lui Mario Iorgulescu cum întinează până și memoria soțului meu! Cum îndrăznește? Îl acuză că era drogat sau băut, cumva? Păi, Dani nu consuma nici alcool, darămite droguri!

De unde vin asemenea cuvinte? Despre soțul meu s-a descoperit că era beat și drogat atunci când se afla la volan sau despre el? Un om de nimic, nu pot spune altceva! Ce vină avea Dani că stătea la stop când s-a produs accidental fatal, iar ăsta a intrat în el cu 300 de kilometri la oră? Cum poate fi vorba despre o culpă comună? Aud că-și dorește schimbarea încadrării faptei. Eu încă sper că justiția își va face datoria până la capăt și vinovatul va primi exact ceea ce merită!', a declarat Patricia Esmeralda Minca pentru playtech.ro.

Totodată, Patricia mai spune că banii nu vor rezolva nimic într-un asemenea caz, întrucât ea o să trăiască toată viață cu această traumă.

„Cine crede că banii pot rezolva ceva într-un asemenea caz, se înșală. Voi fi afectată de acel blestemat eveniment toată viața mea. Pe cine interesează că fiul meu Antonio nu-și va aminti niciodată fața tatălui său? Avea trei luni doar când taică-su a murit! Mergem în fiecare duminică la mormântul lui și băiatul atâta știe, că tatăl său se află acolo, sub pământ, cu ochii închiși!', a mai precizat aceasta, potrivit sursei citate anterior.

Gino Iorgulescu, după declarațiile făcute de Mario

Gino Iorgulescu a făcut și el primele declarații despre situația actuală a fiului său. Acesta susține că Mario nu este în toate mințile și această perioadă este una extrem de dificilă.

„Sunt un om foarte amărât! Fiu-miu e dus cu capul, iar eu sunt și părintele, și tutorele lui. Nu vreau să comentez mai mult. Puneti-vă în situația mea, mai ales cei care au copii, și o să vedeți cam ce pot simți eu, de câțiva ani!', a declarat președintele LPF.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton