Claire, fiica lui Miki Alexandrescu, a murit în accidentul aviatic de la Milano. Ea făcea parte din familia lui Dan Petrescu

 Sutiu Theodora
.

În avionul românesc prăbușit duminică în Italia se aflau și un dintre fiicele fostului comentator sportiv Miki Alexandrescu, decedat în luna martie a anului trecut. Claire avea cetățenie franceză și era considerate parte din familia lui miliardarul Dan Petrescu, cel care pilota avionul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claire, fiica lui Miki Alexandrescu, a murit în accidentul aviatic de la Milano. Ea s-a născut în Franţa şi era manager de publicitate (senior digital advertising and content digital manager pentru Europa de Sud la Pernod Ricard).

Deși inițial s-au anunțat 8 victime, astăzi MAI a confirmat faptul că, de fapt erau 7. Astfel, deși nu a fost confirmat, ceea de-a doua fiica a lui Miki Alexandrescu, Emilie, nu se afla la bordul avionului.

aviatic-1aviatic-1

Fiicele comentatorului de Formula 1, Miki Alexandrescu, moarte în accidentul aviatic de la Milano. Soţul său, Filippo Nascimbene, şi fiul lor, Raphael, se aflau de asemenea la bordul avionului. Toate persoanele care se aflau la bord au fost găsite carbonizate.

Claire, fiica comentatorului de Formula 1, Miki Alexandrescu, a murit. Tatăl ei a făcut infarct

Dan 'Miki' Alexandrescu, unul dintre cei mai cunoscuţi comentatori de Formula 1 din România, a murit la 65 de ani, în martie 2020.

Conform postării publicate de Eurosport pe Facebook de la așa vreme, infarctul a avut loc în urma unui meci de tenis jucat cu fiul său. Recent fusese operat pe inimă într-un spital din Paris.

A fost înmormântat pe 21 martie în București, trupul său fiind transportat cu dificultate în România din cauza pandemiei de coronavirus din acea perioadă.

Miki Alexandrescu s-a făcut cunoscut la începutul anilor 90, atunci când a comentat pentru TVR (post care deținea atunci drepturile) curse de Formula 1. La câteva sezoane distanță, a făcut același lucru dar pentru ProTV.

De asemenea, a avut mai multe colaborări cu reviste din lumea sporturilor cu motor.

Citește și: Tik Toker-ul Gabriel Salazar a murit la doar 19 ani.

Citește și: Soția lui Michael Schumacher a vorbit despre accidentul care i-a paralizat bărbatul iubit: „A fost ghinion”

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, la 10 ani de la nuntă

Un avion privat românesc s-a prăbușit la Milano. 7 persoane au murit

Un avion privat românesc s-a prăbușit duminică, în jurul orei 13:00, peste o clădire de la marginea orașului Milano. La bord se aflau opt persoane, niciuna nu a reușit să supraviețuiască.

Conform primelor informaţii, avionul se afla în urcare în momentul în care unul dintre motoare a cedat. Aeronava a căzut peste o clădire aflată în renovare care a luat foc în urma impactului.

Cine sunt celelalte victime ale accidentului

Alături de fiicei jurnalistul Dan „Miki' Alexandrescu, în accidentul aviatic au mai murit câțiva prieteni ai miliardarului Dan Petrescu.

Alături de ei a fost Miruna Anca Wanda Lozinschi, româncă, născută în 1956, mama lui Claire Stephanie Caroline și bunica lui Raphael.

Cea de-a opta victimă este Julien Brossard, 36 de ani, născut pe 8 octombrie, un prieten canadian al lui Dan Ștefan Petrescu.

în aeronavă se mai aflau soția, Dorotea Petrescu Balzat, în vârstă de 65 de ani, născută în România cu cetățenie franceză; fiul lui de 30 de ani, Dan Ștefan Petrescu, născut la München și, de asemenea, cu dublă cetățenie, relatează Corriere della Sera.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton