Omul de afaceri Dan Petrescu a murit într-un accident aviatic. Cine se mai afla în avion

 Raiciu Adriana
.

Dan Petrescu, cel mai bogat om de afaceri din România, a murit în urma unui accident aviatic. Aeronova s-a prăbușit duminică, 3 octombrie, la Milano. La bord erau opt persoane și, din păcate, nu a supraviețuit nimeni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar o zi, Dan Petrescu a murit într-un accident aviatic. În data de 30 septembrie, aeronova plecase din România. Duminică, însă, a decolat de la Milano cu destianța Olbia, dar s-a prabușit la doar câteva minute după ridicarea de la sol.

a-murit-dan-petrescua-murit-dan-petrescu

Avionul era un model Pilatus PC 12, înmatriculat cu seria YR-PDV în România, iar la bordul lui se aflau opt persoane. Dan Petrescu a fost cel care l-a pilotat, iar la câteva minute distanță de la ridicare a început să piardă altitudine.

Citește și: Actorul Joe Lara din Tarzan și soția au murit într-un accident aviatic

Citește și: Romanița Iovan face parastas de 7 ani pentru Adrian Iovan.Designerul va merge la locul accidentului

Citește și: Motivul terifiant pentru care familia britanică nu zboară în același avion. Curând, Prințul George nu va mai putea călători cu tatăl lui!

Citește și: Ce dietă ține Andrei Aradits din VLAD: „20 de ore nu mănânc nimic”

A murit Dan Petrescu într-un accident aviatic

Miliardarul Dan Petrescu, în vârstă de 68 de ani, soţia lui, Dorotea Petrescu Balzat (65 de ani) şi fiul lor, Dan Ştefan Petrescu, în vârstă de 30 de ani, a murit în accidentul aviatic de duminică, 3 octombrie.

La bord se aflau 8 persoane, Dan Petrecu, soția și fiul lui, Filippo Nascimbene, din Pavia, născut în 1988, soția sa, Claire Stephanie Caroline Alexandrescou, de 34 de ani, și fiul lor, Raphael, născut în data de 16 ianuarie 2020. În tragedie s-a stins și Miruna Anca Wanda Lozinschi, născută în 1956, mama lui Claire Stephanie Caroline. De asemenea, în avion se mai afla și Julien Brossard, de 36 de ani, prieten cu Dan Ștefan Petrescu.

La doar 5 minute după ce s-a ridicat de la sol, avionul înmatriculat în România s-a prăbușit la San Donato Milanese, o localitate situată la sud-est de Milano.

Oamenii de la fața locului susțin că au auzit o explozie puternică, dar au văzut și faptul că unul dintre motoare era în flăcări înainte ca avionul să ajungă la sol. Au ajuns de urgență mai multe echipaje de intervenție, însă nu s-a mai putut face nimic. Cele opt persoane aflate la bord au fost declarate decedate.

Coincidență stranie. Dan Petrescu a murit pe strada care dă numele celei mai mari tragedii aviatice din Italia

Ca o coincidență stranie, tragedia a avut loc pe o stradă care dă numele celei mai mari tragedii aviatice din istoria Italiei.

Mai exact, în urmă cu 20 de ani, în data de 8 octombrie, un avion de la compania aeriană Scandinavian Airlines s-a ciocnit cu un bussines jet, în care se aflau patru persoane. Avionul se îndrepta către Danemarca, iar la bord erau 110 de persoane.

Printre persoanele aflate la bord se afla un bărbat născut în San Donato, chiar pe strada unde s-a prăbușt avionul lui Dan Petrescu, notează Mediafax.

Cine era Dan Petrescu

Dan Petrescu, în vârstă de 68 de ani, a decis să se mute în Germania în perioada regimului comunist. S-a întors în România imediat după Revoluție și a fost unul dintre primii parteneri de afaceri ai lui Ion Țiriac.

Miliardarul avea mai multe afaceri, însă o mare parte din averea lui provenea din imobiliare. Dan Petrescu deținea o avere de 3 miliarde de euro și locuia la Monte Carlo, potrivit awsforwp.

Soţia lui Dan Petrescu, Dorotea Petrescu Balzat, avea 65 de ani şi cetăţenie franceză, iar fiul lor, Dan Ştefan Petrescu, născut la Munchen, avea dublă cetăţenie. De asemenea, mama omului de afaceri se află la Olbia, la reședința familiei.

sursă- Click, Profimedia, Twitter

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton