Nicoleta Nucă, eliminată de la Bravo, ai stil: „Aveam impresia că...”

 Martin Lorena
.

Nicoleta Nucă a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Deși își dorea să rămână cât mai mult timp în competiție, Nicoleta Nucă a fost prima concurentă eliminată. Aceasta și-a luat la revedere de la colege în ediția difuzată sâmbătă, 2 octombrie. Vedeta a oferit primele declarații despre părăsirea competiției de modă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Nucă are una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală românească. Aceasta s-a înscris în competiția „Bravo, ai stil!' și a sperat să ajungă în marea finală. Planurile sale s-au năruit în gala eliminatorie de sâmbătă, 2 octombrie, atunci când artista a părăsit competiția.

WhatsApp-Image-2021-10-04-at-10.33.05-1WhatsApp-Image-2021-10-04-at-10.33.05-1

La scurt timp după ce s-a anunțat eliminarea, Nicoleta Nucă a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram în care a transmis fanilor gândurile sale. Aceștia au reacționat imediat și i-au transmis artistei doar cuvinte de laudă.

Citește și: Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!, despre operațiile estetice:”Online-ul este un mediu foarte agresiv”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil! iubitul și cum au trecut peste greutăți:”Suntem amândoi temperamentali”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, la 10 ani de la nuntă:„Am avut divergențe'

Citește și: Decizia radicală luată de Brigitte Pastramă în legătură cu fiul său!Cu ce se ocupă acum Robi

Nicoleta Nucă a fost eliminată de la „Bravo, ai stil!'

Nicoleta Nucă a părăsit competiția „Bravo, ai stil' exact așa cum a și început-o: cu capul sus și plină de demnitate. Imediat după anunțarea eliminării, artista nu a oferit foarte multe declarații, însă a promis fanilor că va reveni cu detalii. S-a ținut de cuvânt și recent a transmis un mesaj pe pagina sa de Instagram.

„Aveam impresia că vreau să spun atât de multe despre cele întâmplate, dar, de fapt, nu e prea mult de zis despre eliminarea mea de la Bravo ai stil, decât că am plecat cu capul sus așa cum am făcut-o de fiecare data in viață.', a fost prima parte a mesajului transmis de vedetă.

Nicoleta Nucă: „Fără măști, fără ipocrizie'

Mai mult, aceasta a subliniat motivele pentru care s-a înscris la show-ul de modă și a explicat fanilor că nu e o persoană care să știe să joace teatru sau să poarte măști.

„A fost un proiect în care am acceptat să particip din curiozitatea de a face ceva nou și diferit, de a ieși din zona mea confort -muzica- și unde îmi propusesem să fiu eu autentică, sinceră, fără măști, fără ipocrizie, teatru si caterincă doar de dragul show-ului.', a continuat ea.

Nicoleta Nucă a povestit și experiența pe care a avut-o în prima Gală a competiției Bravo, ai stil!, acolo unde a interpretat melodia „Fata din oglindă'. Se pare că alegerea piesei nu a fost una întâmplătoare.

„În prima Gală am ales cu un motiv să cânt anume Fata din oglindă' și nu orice altă piesă din repertoriul meu. Așa cum am scris textul piesei cu sufletul deschis, așa am ales să vin și în fața voastră, autentică și sinceră , corectă și calmă, exact așa cum sunt în viața de zi cu zi.', a mai spus ea.

Nu și-a dorit să „dea bine la TV'

Nicoleta a subliniat inclusiv faptul că nu și-a dorit să fie o persoană extrovertită în cadrul competiției. Aceasta a pus foarte mult accentul pe personalitatea ei reală, iar asta le-a arătat și telespectatorilor.

„Poate am părut inflexibila în viziunea unora, dar acum ceva timp mi-am făcut o promisiune de la care nu vreau să mă mai abat în nici un caz, și anume să nu mai încerc sa-i mulțumesc pe alții, punându-mă pe mine în plan secund, mi-am promis că nu voi mai încerca sa par expansivă, extrovertită și interesată de teme și situații superficiale, doar ca să dau bine' pe TV. Dacă tot se numesc reality-show' genul ăsta de emisiuni, ar trebui să se promoveze mai mult realitatea fiecăruia și să se accepte și încurajeze personalitatea și felul de a fi al fiecăruia, pentru că asta face lucrurile mai frumoase și interesante: UNICITATEA fiecăruia dintre noi!', a scris aceasta.

„Mulțumesc din suflet'

Nicoleta a ținut să mulțumească persoanelor care au susținut-o pe parcursul competiției. Deși aceasta a fost votată în procent de doar 3,1%, oamenii care au apreciat-o i-au transmis zeci de mesaje pline de admirație și încurajare.

„Mulțumesc din suflet încă o data tuturor celor care m-au susținut și mă susțin în continuare, indiferent de parcursul carierei mele! ❤️'

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton