Fiica lui Gabriel Cotabiță, primele declarații despre tatăl ei infectat cu COVID-19: "Nu este intubat"

 Dumba Gabriela
.

Fiica lui Gabriel Cotabiță a făcut primele declarații despre starea de sănătate a tatălui ei, după ce artistul a fost diagnosticat cu COVID-19. Aela Cotabiță este îngrijorată pentru că tatăl ei are și alte probleme de sănătate, iar COVID-19 i-ar putea cauza complicații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriel Cotabiță nu a început tocmai bine anul pentru că se află în spital momentan, după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Aela, fiica artistului, a declarat că acesta este pe mâini pe bune și că ține legătura zilnic atât cu el, cât și cu medicii.

sotia-lui-gabriel-cotabita-281393sotia-lui-gabriel-cotabita-281393

Din cauza măsurilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus nu pot merge la spital pentru a-i fi alături, însă îl susțin și așteaptă momentul în care se va întoarce acasă. Cât despre cum se simte, totul este sub control. Gabriel Cotabiță are o formă ușoară de coronavirus și se află sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.

„E bine, este pe mâini bune. Ţinem legătura cu el zilnic şi, de asemenea, şi cu medicii. Nu avem cum să mergem să îl vedem date fiind procedurile în vigoare. A fost depistat de ceva vreme. Nu mai ştiu exact de câte zile, dar sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate.', a declarat Aela potrivit Spynews.ro.

Citește și:

Giani Kiriță nu mai vrea la „Școala Vieții”! Motivul pentru care ar fi plecat de la Antena Stars

Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase. Au divorțat după un an, iar ea s-a recăsătorit

Oana Roman, adevărul despre despărțirea de Marius Elisei: „Lui nu i-a mai convenit să stea cu mama”!

Ce simptome pentru COVID-19 a avut Gabriel Cotabiță

Aela nu știe cum s-a infectat tatăl său cu COVID-19, mai ales că s-a protejat de fiecare dată. Din cauza faptului că marele artist se confruntă și cu alte probleme de sănătate, pentru a nu-i pune viața în pericol, cea mai bună soluție a fost de a-l interna în spital.

El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte. A avut anumite simptome şi au decis să se testeze. Tuse şi o stare de oboseală mai accentuată. Existând şi alte condiţii medicale cea mai bună variantă era să se urmărească evoluţia în spital şi aceasta a fost recomandarea medicilor', a mai declarat Aela.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton