Mugur Mihăescu, prima reacție după scandalul produs de Revelionul TVR: "Audiențele au fost explozive"

 Oana Pantazi
.

Revelionul TVR, ai căror amfitrioni au fost Mugul Mihăescu și Radu Pietreanu, de la Vacanța Mare, a iscat o mulțime de controverse, în cele din urmă CNA-ul autosesizându-se din cauza conținutului vulgar al textelor. Iată ce reacție a avut Mugur Mihăescu despre criticile primite!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Revelionul de la TVR, care i-a avut drept protagoniști pe Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu a iscat un nou scandal în lumea showbizului, și nu doar privitor la suma imensă pe care au primit-o cei doi – 50.000 de euro -, ci și la scenetele cu text vulgar și limbaj suburban.

Din păcate, programul de Revelion produs de TVR a creat numeroase controverse în spațiul public, show-ul ‘Revelion la mine acas, care i-a avut ca protagoniști pe Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Dan Bittman și George Tănase, fiind catalogat drept ‘o bășcălie.

După Revelionul difuzat de TVR, care i-a avut drept protagoniști pe Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu, membra CNA Dorina Rusu a reclamat ‘spectacolul grotesc’ organizat de doi foști membri ai grupului ‘Vacanța mare’.

iohannis-revelion-2iohannis-revelion-2

Revelionul TVR, în atenția CNA!

Programul de divertisment a conținut, printre altele, critici la adresa politicienilor, inclusiv la adresa lui Klaus Iohannis, și momente în care i-au ironizat pe cei care respectă măsurile anti-COVID, dar nu acesta a fost lucrul care a deranjat, ci vulgaritatea exprimării… În condițiile în care, de Revelion, audiența TVR a fost de jumătate de milion de oameni.

Mai mult, personajele Leana și Costel, făcute faimoase de Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu, și-au intrat și ele în rol, cu binecunoscutele texte pline de violență.

În urma Revelionului TVR, Dorina Rusu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului, a anunțat într-un comunicat că s-a autosesizat în legătură cu emisiunea de Revelion de la TVR 1 și va propune analiza ei într-o ședință a CNA.

„În noaptea de Revelion, televiziunea publică publică a dat un spectacol grotesc, care a încălcat nu numai legile bunului-gust şi pe cele ale bunului-simț, ci şi legislaţia audiovizualului’.

„În emisiunea de la TVR nu este vorba doar despre nişte glume proaste la adresa autorităţilor care gestionează criza generată de pandemie, ci despre faptul că televiziunea publică, într-un moment din an în care foarte mulţi oameni se uită la televizor, ia în derâdere regulile de protecţie anti-coronavirus, ba chiar instigă la nerespectarea lor. Acesta a fost încă unul dintre momentele – deloc rare, din păcate – în care TVR şi-a abandonat misiunea publică’, a scris Dorina Rusu, membru CNA, despre Revelionul TVR.

Citește și: Scandal la început de an! Câți bani au luat Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu de la Vacanța Mare pentru programul de Revelion de la TVR

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani: „Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…”/ EXCLUSIV

Citește și: Alexia Eram și-a cumpărat primul apartament, la doar 20 de ani. Cum arată locuința fiicei Andreei Esca

Citește și: Când trebuie să pui busuioc sub pernă, de Bobotează, ca să-ți visezi ursitul

Mugur Mihăescu susține că programul TVR a fost excepțional

Aflat de cealaltă parte a baricadei, Mugur Mihăescu are o cu totul altă opinie privind calitatea programului de Revelion al TVR. Membrul trupei Vacanța Mare a susținut că multora dintre telespectatori li s-a părut „excepțional” programul difuzat de TVR și că, mai mult, comparând cu ultimii 10 ani audiențele postului au fost „explozive”.

De altfel, Mihescu i-a răspuns și deputatului USR Iulian Bulai, care a luat atitudine împotriva programului difuzat de TVR, rugându-i pe liderii partidului din care face parte să îl demită din funcție în urma declarațiilor sale.

„Acest om căruia nu îi pronunț numele și-a permis să spună că sunt conspiraționist. Îi rog oficial pe conducătorii partidului acestuia, adică pe domnul Dacian Cioloș și pe domnul Dan Barna să îl demită din partid pe acest individ. Nu are ce căuta acolo unul cu apucături naziste, mai ales că vorbim de un partid progresist. Delirează. 

Când eram la Festivalul Arte și creații studențești în Timișoara am băgat o ‘șopârlă despre Nicolae Ceaușescu, au trimis tot publicul acasă, pentru că publicul se ridicase în picioare, dar, nu-i așa, el nu era educat, și pe urmă festivalul s-a ținut în spatele ușilor închise cu o comisie de 4-5 inși în fața ta”, a declarat Mugur Mihăiescu în cadrul unei ediții speciale la Antena 3.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton