Giani Kiriță nu mai vrea la "Școala Vieții"! Motivul pentru care ar fi plecat de la Antena Stars

 Dumba Gabriela
.

Giani Kiriță ar fi renunțat la „Școala Vieții” de la Antena Stars. Se pare că fostul fotbalist a decis să se retragă din reality show-ul care îl avea în prim plan, după doar câteva luni de la premieră, în ciuda popularității de care se bucura.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Giani Kiriță a început anul în forță și a luat o primă decizie importantă privind cariera sa. Astfel, potrivit surselor cancan.ro, fostul fotbalist a decis să pună punct emisiunii „Giani Kiriță, antrenat la Școala Vieții”, pe care o filma la Antena Stars.

giani-kirita-s-a-afisat-cu-noua-iubita-4-840×500giani-kirita-s-a-afisat-cu-noua-iubita-4-840×500

Care este motivul pentru care Giani Kiriță și-a dat demisia? Se pare să fostul sportiv a decis să înceteze contractul pentru emisiune după ce ar fi avut parte de câteva momente tensionate cu producătorii.

Potrivit surselor, Giani Kiriță nu ar fi fost de acord cu ideile propuse de cei care se aflau în spatele emisiunii de la Antena Stars.

Astfel, după ce ar fi avut câteva discuții în contradictoriu cu producătorii, Giani Kiriță a pus piciorul în prag și a încetat colaborarea.

Citește și:

Oana Roman, părăsită pentru altă femeie? Marius Elisei și-ar fi găsit o iubită: Este înstărită”

Când trebuie să pui busuioc sub pernă, de Bobotează, ca să-ți visezi ursitul

Văduva lui Vladimir Găitan, mesaj tulburător la 40 de zile de la moartea actorului. Ce a anunțat Tünde

Giani Kiriță nu mai vrea la TV

A fost unul dintre cei mai puternici concurenți din echipa Faimoșilor, la Exatlon, apoi un mare antrenor al Războinicilor, iar „Vulturii de noapte' n-ar fi avut, parcă, sens fără Giani.

Dar, Giani Kiriță simte că a venit vremea să ia o pauză de la TV și să se retragă, măcar pentru o perioadă, din showbiz, așa cum a anunțat acum câteva luni.

„Deocamdată, în proiectul ăsta al lui Dinamo nu am reuşit, poate că e mai bine aşa, dar îmi doresc din suflet uşor, uşor să fac pasul spre antrenorat. Mă uit la meciuri, vreau să renunţ la televiziune, dar trebuie să o iau de jos, să reintru în fenomen şi atunci automat o să îmi pun şi eu cunoştinţele în valoare, tot ce am învăţat ca fotbalist, antrenorii pe care i-am avut, îţi dai seama că asta nu se uită niciodată, sunt stocate aici undeva.

Cu siguranţă că voi fi un antrenor care va trăi la cote maxime absolut orice meci, dar important e să fac pasul şi atunci o să vedeţi voi ce fel de antrenor sunt. Mă văd în primul rând antrenând şi pe urmă îţi dai seama, ca orice jucător, am două obiective mari în viaţa mea, să antrenez Dinamo şi Bursaspor', este dorința anunțată a lui Giani Kiriță, citat de Cancan.

Giani Kiriţă şi-a încheiat cariera de jucător în 2012, după ce a jucat pentru Rocar, Dinamo (vreme de șase ani, fiind și căpitan al echipei), Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragucu, Bursaspor, FCM Târgu Mureş şi CS Buftea. Fostul fundaş a câştigat şase trofee în carieră: de două ori titlul şi trei Cupe ale României, la Dinamo, şi titlul în Turcia, cu Bursaspor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton