Fiica cea mică a lui Mihai Morar, operată de urgență. Ce s-a întâmplat cu Roua: "De la moartea bunicilor mei n-am primit un mesaj mai dureros decât ăsta"

 Laciu Andreea
.

Fiica cea mică a lui Mihai Morar a trecut prin momente cumplite din cauza unor probleme grave de sănătate, iar medicii au fost nevoiți să o opereze de urgență pe micuța Roua. Multă lume s-a întrebat ce se întâmplă cu familia lui, după ce a lipsit din spațiul public în ultimele săptămâni. Se pare că evenimentul nefericit le-a dat tuturor viața peste cap, iar acum Mihai Morar a revenit pe Youtube, acolo unde a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, la finalul anului 2022.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Morar a avut parte de unele dintre cele mai grele momente din viața lui ca tată. Micuța Roua a primit un diagnostic crunt din partea medicilor, după ce a ajuns de urgență la spital. Cu doar câteva ore înainte să intre în casa de sticlă din Orașul Faptelor Bune, omul de radio a primit vestea cumplită.

gemenele-lui-mihai-morar-2gemenele-lui-mihai-morar-2

Fiica cea mică a lui Mihai Morar, operată de urgență

Mezina familiei, micuța Roua, a trecut la un pas de moarte la doar trei anișori. După ce a făcut o pneumonie, dar apoi au apărut complicații. Medicii au operat-o de urgență ca să îi dreneze lichidul care se acumulase în plămâni.

„Cu 4 zile mai devreme, vorbeam dacă să meargă sau să nu meargă la prima ei serbare de la grădiniță, iar acum diagnosticul era de pneumonie cu acumulare mare de lichid. Roua și mama ei sunt urcate în ambulanță, traversează tot orașul și ajung la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie. Mi se părea că e prea mult pentru un copil, într-o singură zi.

Citește și: 'Dacă lucrurile într-o relație nu au un sens, se pot dărâma'. Secretul căsniciei lui Mihai Morar cu soția sa, Gabriela

Citește și: Maria Constantin, dezamăgită de Ionuț Iftimoaie după eliminarea de la Survivor. Logodnicul Faimoasei: „Vorbiseră ceva înainte și…”

Citește și: Mihai Morar și familia sa au petrecut Crăciunul în spital: „Anul ăsta nu am putut…” Ce s-a întâmplat

Citește și: Cum se simte Cătălin Măruță, după ce a ieșit din operație: „Am putut să văd totul pe monitor. Am stat de vorbă cu doctorul”

Roua nu văzuse vreun salon de spital sau vreo cameră de gardă până la vârsta ei. Ambulanțele erau doar niște jucării din camera ei, în niciun caz o realitate, numai că realitatea era mai dură de atât. La Marie Curie am aflat ce o așteaptă pe Roua. Pneumonia era atât de agresivă încât medicii au hotărât să o opereze pentru a-i drena lichidul din plămâni.

Nu știu când v-ați simțit voi neputincioși ultima oară, dar neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este, sigur, cel mai greu de dus dintre toate neputințele. Cred că de la moartea bunicilor mei n-am primit un mesaj mai dureros decât ăsta.', a dezvăluit Mihai Morar, pe Youtube.

Cum a reacționat Mihai Morar când a aflat ce se întâmplă cu Roua

Mihai Morar abia ajunsese de doar câteva ore la Oradea, atunci când a aflat ce a pățit fetița lui. S-a urcat de urgență în familie și a pornit de urgență spre București. Au urmat două săptămâni de incertitudine, până când micuța a fost în afara pericolului. Din fericire, medicii de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie au reușit să o salveze cu succes în urma intervenției chirurgicale.

„N-ar trebui să mai calculăm timpul în ore, în zile și nici măcar în ani. Ar trebui să-l calculăm în momentele în care ne-am făcut griji și în momentele în care ne facem griji degeaba, și, de cele mai multe ori, ne facem griji degeaba.', a mai spus Mihai Morar, despre ceea ce s-a întâmplat în urmă cu o lună.

Sursă foto: Instagram, captură Youtube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton