Cum au reușit Iuliana Marciuc și Adrian Enache să gestioneze gelozia în relație: "Secretul este..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum au reușit Iuliana Marciuc și Adrian Enache să gestioneze gelozia în relație. Prezentatoarea Iuliana Marciuc și artistul Adrian Enache trăiesc o poveste de dragoste de peste 26 de ani. Deși nu sunt căsătoriți, cuplul de vedete are un fiu, iar împreună formează o familie armonioasă. Iuliana Marciuc și Adrian Enache s-au aflat dintotdeauna în lumina reflectoarelor, însă au știut mereu să-și gestioneze micile neînțelegeri cu multă discreție. Iuliana Marciuc a povestit cum a gestionat Adrian Enache, faptul că iubita sa are o mulțime de admiratori.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum au reușit Iuliana Marciuc și Adrian Enache să gestioneze gelozia în relație. Iulian Marciuc, 55 de ani, și Adrian Enache, 56 de ani, sunt un cuplu care au reușit să mențină aprinsă flacăra pasiunii, chiar dacă se află într-o relație de mai bine de două decenii. Iuliana Marciuc este considerată una dintre veteranele televiziunii, iar partenerul ei încă reușește să surprindă fanii pe scena celui mai în vogă show, „Te cunosc de undeva”. Prezentatoarea TV a relatat care este secretul unei relații atât de longevive și cum au reușit să facă față geloziei.

index-6index-6

Cum au reușit Iuliana Marciuc și Adrian Enache să gestioneze gelozia în relație

Iuliana Marciuc și Adrian Enache și-au construit o familie minunată, chiar dacă nu sunt căsătoriți. De-a lungul celor 26 de ani de relație, cei doi au demonstrat că nu este nevoie de un act pentru a-și întreține iubirea. Prezentatoarea TV și Enache au un fiu, David, în vârstă de 17 ani, de care sunt foarte mândri. Iuliana Marciuc este de părere că pasiunea este importantă într-o relație, de aceea e nevoie ca părinții să petreacă timp ca un cuplu. Crainica și artistul de muzică ușoară au avut dintotdeauna o mulțime de fani, însă Iuliana susține că acest aspect nu a generat gelozii, întrucât au avut mereu o comunicare deschisă unul cu celălalt.

Citește și: Iuliana Marciuc, amintire emoționantă cu Victor Socaciu, la Cenaclul Flacăra. Ce a trebuit să facă în adolescență pentru a merge la concertul artistului: 'Părinții m-au pus să…' / EXCLUSIV

Citește și: Iuliana Marciuc, după ce fiul ei a jucat rolul unui mort înghețat, în filmul Wednesday: „M-a înfricoșat. A fost singura poză pe care mi-a arătat-o, am șters-o urgent din telefon' / EXCLUSIV

Este important să ai fani într-o meserie ca aceasta, bineînțeles, este un semn de admirație și atunci, automat, partenerul trebuie să te înțeleagă și să fie mândru de tine, nu? Secretul este comunicarea, să nu lași niciodată lucrurile nevorbite și neînțelese și mai am o vorbă, iubirea se întreține, adică trebuie să ai grijă de iubire. Iubirea se întreține cu flori, cu surprize, cu vorbe bune, cu comunicare, așa cum ți-am spus, dar și cu timp petrecut împreună. Nu neapărat timp cantitativ, timp calitativ. Chiar și atunci când ai, spre exemplu, o familie cu un copil, nu înseamnă că dacă ai un copil nu mai poți avea și timp pentru cuplu.„, a declarat Iuliana Marciuc pentru ego.ro.

Iuliana Marciuc, despre relația cu Adrian Enache: „A fost dragoste la prima vedere”

Iuliana Marciuc a relatat cum ea și Adrian Enache s-au îndrăgostit, moment de care își aminte mereu cu multă nostalgie. Prezentatoarea TV a mărturisit că din prima clipă în care privirile li s-au întâlnit, au simțit că sunt meniți pentru a fi împreună. Marciuc este de părere că faptul că amândoi au o carieră în lumina reflectoarelor i-a ajutat foarte mult să-și înțeleagă prioritățile.

Citește și: Globurile de aur 2023. Lista completă a nominalizărilor. Cine este actorul român nominalizat la una dintre categorii

Citește și: Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru, au probleme în căsnicie: 'Mi-aș dori să fiu într-o relație echilibrată. Acest comportament…'

Pentru noi a fost dragoste la prima vedere, cumva combinată cu dragostea la televizor, adică ne cunoșteam unul pe celălalt din aparițiile TV, dar atunci când ne-am văzut a fost, așa, ca o scânteie. Eu îl văzusem în imitațiile pe care el le realizase la postul Tele7 ABC. Iar el mă văzuse pe post de crainică de foarte multe ori.
Faptul că suntem în același domeniu cred că ne ajută foarte mult. Ne încurajăm unul pe celălalt, ne respectăm unul pe celălalt și fiecare dintre noi iubește ceea ce face, iar celălalt înțelege acest lucru. Cred că asta este foarte important.„, a declarat Iuliana Marciuc.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton