Cum a ajuns Ștefan Floroaică să joace în serialul „Lia”: "M-a sunat..."

 Raiciu Adriana
.

Cum a ajuns Ștefan Floroaică să joace în serialul „Lia- soția soțului meu'. A participat la Exatlon România și a ajuns în ultimii trei, însă a impresionat și cu performanțele sportive. Ștefan Floroaică și-a descoperit ulterior și pasiunea pentru actorie, iar acum face parte din producția „Lia- soția soțului meu'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a ajuns Ștefan Floroaică să joace în serialul „Lia- soția soțului meu'. Ștefan Floroaică a apărut prima dat pe micul ecran atunci când a participat la Exatlon România. A impresionat cu performanțele sportive, dar și cu aspectul fizic, așa că a reușit să se claseze pe locul trei în preferințele publicului. Însă, la momentul respectiv, nu a ajuns să pună mâna pe marele premiu, câștigătorul fiind Vladimir Drăghia.

cine-este-stefan-floroaica-6-819×1024-1cine-este-stefan-floroaica-6-819×1024-1

Pe lângă faptul că a fost concurent la Exatlon România, a fost şi multiplu medaliat la Campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu. Și-a descoperit pasiunea pentru actorie, a urmat mai multe cursuri de specialitate, ba chiar o să apară în serialul „Lia- soția soțului meu', difuzat la Antena 1. Iată cum a ajuns să facă parte din proiect!

Citește și: Cine este Ștefan Floroaica, actorul din serialul Lia, de la Antena 1.Este semifinalist Exatlon

Citește și: Cine e Dan Condurache din serialul „Lia”.Are doi copii

Citește și: Dana Badea de la Insula Iubirii susține că a fost agresată de iubit:„Am pierdut copilul pentru că m-a bătut el. Fosta ispită a chemat Poliția

Citește și: Oxy și Mădălina Cafadaru s-au certat în semifinala Chefi la cuțite.Concurenta lui Florin Dumitrescu a răbufnit: „Nu vezi că…’

Cum a ajuns Ștefan Floroaică să joace în serialul „Lia- soția soțului meu'

După ce a refuzat la mai multe castinguri, soarele a ieșit și pe stradă lui Ștefan Floroaică. A primit un telefon în legătură cu un rol într-un serial, așa că a decis să meargă să vadă despre ce este vorba.

„Clar este șansă pentru că eu aveam altă direcție în viață. Urma să concurez la Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu, asta era treaba mea. Actoria o lăsasem în urmă. Am zis că am pierdut atât de multe castinguri, n-am luat, n-are rost, n-am ce să caut. M-a sunat Domnica (n.r. Domnica Cîrciumaru, director de casting)  pentru Antena 1 că se filmează un serial în curând și am zis bine. De ce nu până la urmă? Ce mai contează? Mă duc și văd ce se întâmplă', a declarat Ștefan Floroaică, potrivit Ego.ro

Imediat cum a ajuns la fața locului, Ștefan Floroaica din serialul Lia a avut parte de o experiență pe care și-o va aminti toată viața. Când a parcat mașina, a lovit-o într-un mare stâlp și, vizibil emoționat și speriat de cele întâmplate, a intrat cu stângul.

Când am parcat mașina, primul lucru pe care l-am făcut a fost să lovesc mașina într-un mare stâlp. Am zis că este un semn. Am urcat la etajul unde se ținea castingul, acolo o grămadă de actori, pe unii îi știam din seriale, pe alții din filme. Când i-am văzut am zis că vai de capul meu. L-am salutat pe un băiat cu care mă întâlnesc la sală și când l-am salutat îmi tremura vocea.

Aveam emoții de nu puteam să le stăpânesc. Am luat foile cu textele, m-am dus într-o încăpere și m-am dus să repet până am intrat în sala de casting, unde am întâlnit-o pe Ana Bodea, care este partenera mea din serial și în tot haosul ăla, în toată gălăgia aia din capul meu, în momentul când am privit-o m-am liniștit. Când schimbam privirea, iar apărea gălăgia. Este unul dintre motivele pentru care probele mele cu ea au fost foarte bune, pentru că a existat chimie', a mai povestit acesta, potrivit sursei citate anterior.

Despre personajul din serialul Lia

După ce a dat probele și a reușit să-i impresioneze, Ștefan a pus mâna pe rolul principal. Astfel, în serialul Lia va interpreta personajul Petru.

„Mă ajută și personajul foarte mult. Petru nu este neapărat un al om, este doar o altă fațetă a mea, ca să spun așa. Într-adevăr el face niște alegeri pe care eu nu le-aș face, dar tocmai pentru că el le face încerc să înțeleg de ce le face și înțelegând asta empatizez cu acest Petru. Eu am varianta lui Petru în mine, dar am ținut-o sub control, iar acum efectiv îi dau drumul prin intermediul personajului: să fie vulcanic, să se exprime, să urle, să fie calm, să fie toate cele. Mă provoacă în multe feluri personajul ăsta', a încheiat Ștefan.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton