Cine este Andreea Bălan de la America Express. Totul despre cariera și viața ei personală

 Dumitrache Laura
.

Reality show-ul America Express-Drumul Aurului va începe la Antena 1, pe 15 ianuarie. Noul sezon se anunță a fi unul extrem de interesant și plin de aventură. Printre concurenți se numără și Andreea Bălan, care face echipă cu Andreea Antonescu. Iată cine este Andreea Bălan de la America Express!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andreea Bălan de la America Express. Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, iar de această dată a vrut să își testeze limitele la America Express 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează una dintre cele 9 perechi de vedete concurente. După patru sezoane filmate în Asia, de această dată, aventura are loc pe continentul america.

andreea balan si andreea antonescuandreea balan si andreea antonescu

Andreea Bălan se numără printre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. De-a lungul timpului, Andreea s-a făcut remarcată atât în industria muzicală, cât și ca dansatoare. În tinerețe a făcut parte din trupa Andre, alături de prietena ei, Andreea Antonescu.

Citește și:Reguli noi la America Express.Totul se poate schimba într-o secundă pentru concurenți

Citește și:Cine este Diana Bulimar de la America Express.A participat la Exatlon

Citește și:Cine este Larisa Iordache de la America Express.De ce s-a retras din gimnastică, la 25 de ani

Citește și:Cine este Puya de la America Express.O dramă i-a marcat toată viața

Andreea Bălan – Viață personală

Cine este Andreea Bălan de la America Express. Andreea Bălan s-a născut pe 23 iunie 1984, în Ploiești. Cântăreața are o înălțime de 1,65 metri și are 52 de kilograme. Este singură la părinți, iar în prezent are două fiice, Clara și Ella, din căsnicia cu George Burcea.

Andreea Bălan – Carieră

Cine este Andreea Bălan de la America Express. Andreea Bălan a fost pasionată de muzică încă de mică și a devenit artistă. Și-a început cariera în muzică de la o vârstă fragedă. Concurenta de la America Express a debutat în televiziune în 1994, la doar 10 ani, în cadrul programului Ba Da, Ba Nu. Doi ani mai târziu și-a lansat primul album, Amețiți de fum. A devenit cunoscută ca membră a trupei Andre, alături de Andreea Antonescu.

După destrămarea formației, Andreea Bălan a urmat o carieră solo cu care are succes până în prezent. Este jurată în emisiunea „Te cunosc de undeva”, inca din 2012 și este pasionată și de dans. În anul 2010 a participat în emisiunea „Dansez pentru tine”, alături de Petrișor Ruge. Cei doi continuă să danseze împreună la evenimentele artistei. Andreea este absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universitătii Spiru Haret.

Andreea Bălan a divorțat de George Burcea, tatăl fiicelor ei

Cine este Andreea Bălan de la America Express. Andreea Bălan a fost căsătorită cu George Burcea, iar împreună au două fiice. Deși formau un cuplu apreciat de public, artista a decis să pună capăt mariajului cu celebrul actor, în 2020. Cei doi s-au despărțit cu mare scandal, iar abia în 2022 au divorțat oficial.

Andreea Bălan și George Burcea și-au unit destinele la scurt timp după ce a venit pe lume cea de-a doua fiică a lor, Clara. Însă, după câteva luni, Andreea și George s-au despărțoit. După divorț, cântăreața a încercat să aibă câteva relații amoroase, dar nu au funcționat.

Partea aceasta este pentru mine şi doar pentru mine, deoarece se pare că am fost foarte deschisă cu presa şi presa nu a făcut altceva decât să pună şi alţii în plus decât au fost, aşa că am hotărât că cel mai bine este să fiu foarte discretă. Aşa că dacă e să fiu cu cineva presa nu va mai şti. Şi cred că este mai bine şi pentru fetiţele mele', a dezvăluit cântăreața pentru Click.

Cine sunt concurenții de la America Express

Am aflat cine sunt concurenții de la America Express. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana BulimarBie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România, scrie A1.ro

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton