Fiica cea mare a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda a împlinit 5 ani: "Plâng de-a binelea"

 Oana Pantazi
.

Victoria, fiica cea mare a Gabrielei Cristea, a împlinit astăzi cinci ani, motiv de sărbătoare în familia vedetei. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe de care sunt tare mândri, iar vedeta împărtășește adeseori cu fanii momentele speciale din viețile lor. Iată ce mesaj emoționat i-a Gabriela Cristea fiicei sale la ceas aniversar!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Astăzi, Victoria, fiica cea mare a Gabrielei Cristea, a împlinit 5 ani, iar mama ei a ținut să marcheze momentul și în social media, prin intermediul unor fotografii adorabile, însoțite de un text emoționant. Cele două fetițe, pe care și le-a dorit enorm și care au sosit în viața ei atunci când aproape își pierduse speranța, sunt darul cel mai de preț pe care l-a primit vedeta TV.

gabriela-cristea-si-tavi-clonda-2-819×1024-1gabriela-cristea-si-tavi-clonda-2-819×1024-1

Fiica cea mare a Gabrielei Cristea a împlinit 5 ani

Cu 5 ani în urmă, Victoria intra în viețile soților Gabriela Cristea și Tavi Clonda, schimbându-le complet. Fericirea lor a devenit dublă doi ani mai târziu, când pe lume a venit și Iris, mezina familiei. Azi, la ceas aniversar, când fiica ei cea mare a împlinit 5 ani, vedeta TV a împărtășit cu fanii ei din social media această bucurie imensă, prin intermediul unui mesaj emoționant.

Citește și Gabriela Cristea are copii cu personalitate! Cum se comportă fetițele, la grădiniță: „Nu e un lucru chiar grozav' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei! Era șatenă și avea părul foarte scurt

Citește și: Scandalul uitat dintre Gabriela Cristea și nașul Mădălin Ionescu. Ce s-a întâmplat între ei, acum 10 ani: „Nu mi-a plăcut cum…'

Citește și: Gabriela Cristea, afirmație surprinzătoare despre Tavi Clonda, după 7 ani de căsnicie: „Nu mai este soțul meu, este doar tatăl copiilor”

„5 ani! Uitându-mă la pozele cu ea, mi-au dat lacrimile de emoție… iar acum plâng de-a binelea. M-am rugat pentru ea și chiar am implorat, dar ea trebuia să vină în lumea asta fix acum 5 ani. Blândă și generoasă, cu dorința să învețe toate tainele lumii, ne luminează viața ca un far.

Știe să aprecieze lucrurile și revarsă dragoste cu generozitate și bucurie. Ea este mica mea mare și o să rămână așa toată viața. La mulți ani, Victoria! Sunt fericită, măgulită și privilegiată că sunt mămică ta. Am să fiu mereu lumina care să te ocrotească. Mami, tati și Iris te iubesc până la stele, a scris Gabriela Cristea în social media.

Cum se înțeleg Gabriela Cristea și Tavi Clonda cu fiicele lor

Gabriela Cristea a devenit pentru prima oară mamă la 42 de ani, după ce s-a luptat multă vreme pentru a-și îndeplini visul. Iar dorința i-a fost îndeplinită și, mai mult, vedeta a primit pentru a doua oară darul maternității. Asta nu înseamnă că lucrurile merg mereu așa cum și-ar dori… Vedeta recunoaște că uneori cedează în fața dorințelor celor mici, dar spune că își dorește totuși să le impună și niște reguli de bun-simț.

„Cum vede ceva într-un magazin, trage și zice: Ăsta e al meu!’ și nu te înțelegi cu ea. Eu nu prea sunt de acord să îi cumpărăm chiar tot ce i se năzare. Dar uneori, pentru sănătatea noastră mintală, cedăm și asta este, că nu avem ce să facem!

Dar, una peste alta, asta e. Ne-am asumat și lucrurile astea. Eu nu vreau să fie niște râzgâiate și niște răsfățate și să se gândească ele că pocnesc din degete și că le vin pe tavă, că totul li se cuvine.

Ba din contră încerc să facem totul cu recompense ca să zic așa. Dar, uneori, ne mai relaxăm un pic și le las să facă ce vor din mine’, a declarat Gabriela Cristea pentru Playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton