Dana Marijuana l-a "adoptat" pe David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel: "E ca și copilul meu"

 Laciu Andreea
.

Dana Marijuana s-a apropiat foarte mult de David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel. Îl sfătuiește mereu cu drag, în cele mai grele momente din viața tânărului. Cântăreața a trecut și ea prin niște clipe teribile, după ce iubitul ei a murit din cauza unui accident stupid.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dana Coteanu, așa cum se numește în buletin Dana Marijuana, este o persoană generoasă, gata mereu să îi ajute pe cei aflați în nevoie. Printre persoanele care i-au călcat pragul și i-au cerut ajutorul se numără și David Pușcaș, fiul adoptiv al cântăreței Luminița Anghel.

david-puscas-6david-puscas-6

Dana Marijuana, sprijin pentru David Pușcaș

Relația lui David Pușcaș cu Luminița Anghel, mama lui vitregă, s-a deteriorat tot mai mult în ultimii ani. Scandalurile dintre cei doi au ținut prima pagină a ziarelor o perioadă bună de timp. Atunci când avea cea mai mare nevoie de sprijin moral și un sfat prietenesc, tânărul s-a apropiat de Dana Coteanu.

'David Pușcaș vine des pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme, sunt și mama lui, dar și mama tuturor. Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea. O cunosc și pe mama lui, pe Luminița Anghel. Nu știu el ce proiecte muzicale mai are, poate, pe viitor, vom și colabora. Momentan, nici eu nu am mai scos nicio piesă, am unele în lucru', a declarat Dana Coteanu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citește și: Ce se întâmplă cu Dana Marijuana, după ce iubitul ei a murit într-un accident stupid. Daniel Burlacu avea doar 49 de ani: „Dragostea totală”

Citește și: Albertina Ionescu s-a logodit:”Imaginile care transpun fericirea”. Cine este viitorul ei soț

Citește și: Luminița Anghel, după ce a primit mai multe acuzații din partea fiului adoptiv, David Pușcaș:„Mi-am făcut datoria cât s-a putut'

Citește și: Viorel Lis, prima apariție după ce a ajuns în scaun cu rotile. Cum se simte acum: „Mintea mi-a rămas trează”

Ce se întâmplă cu Dana Coteanu, după moartea iubitului

Daniel Burlacu, fost campion la arte marțiale, a murit în urma unui accident casnic stupid. Pentru că nu a putut să mai stea în casa în care și-a pierdut iubitul, Dana a decis să se mute într-o altă locuință

'Am un tratament pe care îl fac lunar la psiholog și la psihiatru, sunt mai liniștită acum. M-am mutat de mult din acea casă, unde a murit, după ce a căzut de pe scară și s-a lovit la cap, m-am mutat imediat, nu mai puteam locui acolo. Acum scot lucrurile în noua casă', a mai declarat ea, pentru aceeași sursă.

Fiica ei cea mică îi calcă pe urme

Dana Marijuana a fost cunoscută pentru talentul ei muzical, dar în ultimii ani s-a ocupat mai atent și de pictură. Se pare că fiica ei cea mică, Iris, îi calcă pe urme la doar șapte ani. Micuța a fost deja lăudată de specialiștii din domeniu pentru tablourile pe care le realizează.

'Fiica mea cea mică este foarte talentată la desen, învață bine la școală, cât se poate, nici prea prea nici foarte foarte, seamănă cu mine', a încheiat Dana Coteanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton