Horoscop 24 septembrie 2022. Capricornii primesc recompense

 Dumitrache Laura
.

Horoscop 24 septembrie 2022. În prima jumătate a zilei se vor resimți mici tensiuni pentru unele zodii. Capricornii vor avea parte de o zi plină de surprize pe plan financiar. Citește horoscopul zilei de 24 septembrie și află ce ți-au rezervat astrele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 24 septembrie 2022. Berbec

Ai putea avea câteva discuții contradictorii cu familia sau cu partenerul de viață. Ai grijă cum abordezi problemele, pentru ca discuțiile să nu degenereze în certuri. Ești mult mai vulnerabil decât de obicei și ar fi bine să te ghidezi după sentimente.

Horoscop 24 septembrie 2022. Taur

În prima parte a zilei e posibil să te întâlnești cu o persoană mai tânără cu care nu te-ai mai văzut de mult timp. Este posibil să fie nevoie să te implici în rezolvarea unei probleme pe care o are o persoană apropiată. În a doua parte a zilei este posibil să primești o veste bună.

Horoscop 24 septembrie 2022. Gemeni

Ai nevoie de experiențe noi care să-ți aprindă entuziasmul și le poți avea cu mare ușurință prin evenimente culturale, concerte, mâncăruri bune sau un film. Nu încerca să înțelegi ce ți se întâmplă, pentru că s-ar putea să nu aibă semnificații profunde.

Citește și: Bianca Drăgușanu, derapaj la adresa femeilor scunde:”Dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Citește și: Tragedie în București.Doi bătrâni, soț și soție, s-au aruncat împreună de la etaj

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu președintele Joe Biden și Prima Doamnă a Statelor Unite.Ținuta sa a atras toate privirile

Citește și: De ce nu a mers Dan Negru la podcastul lui Visarion Alexa, preotul acuzat de hărțuire sexuală:„L-am refuzat. Frauda, abuzul, păcatul sunt…'

Horoscop 24 septembrie 2022. Rac

Vor apărea rezultatele muncii susținute din ultima vreme. Ar fi bine să acorzi mai multă atenție relației sentimentale. Partenerul de viață se simte neglijat și vei fi nevoit să dai explicații. Ai o zi încărcată și se pare că îți rezolvi mai greu sarcinile de serviciu.

Horoscop 24 septembrie 2022. Leu

Este posibil să ai dificultăți de concentrare și să nu reușșeti să iei o decizie inspirată. Spre seară vei acorda mai multă atenție relației cu persoana iubită și vei petrece împreună o seară romantică. Ești preocupat de acele aspecte ale vieții sale pe care îți tot propui să le îmbunătățești.

Horoscop 24 septembrie 2022. Fecioară

Ești ocupat cu afacerile și nu ai timp să stai cu prietenii și familia. Cu toate acestea, ei știu că ești o persoană ambițioasă, și ai parte de înțelegere. Muncești din greu și nu vrei ca oricine să îți ruineze munca depusă.

Horoscop 24 septembrie 2022. Balanță

Vei fi visător, cu gândul la prietenii mai vechi și la călătoriile pe care dorești să le faci în viitorul apropiat. Vei cunoaște persoane noi și îți vei lărgi orizonturile. Este foarte importantă să te bucuri de ceea ce se întâmplă.

Horoscop 24 septembrie 2022. Scorpion

O să te bucuri de revenirea cuiva care a dispărut o vreme din viața ta și poate îți refaci relația. Te poți asocia cu cineva ca să îți meargă mai bine în afaceri. De asemenea, ai nevoie de timp liber pentru a te relaxa.

Horoscop 24 septembrie 2022. Săgetător

Organizează-ți programul de lucru și vei reuși să rezolvi mult mai multe. Niște prieteni îți vor propune un parteneriat care îți va aduce surprize plăcute. În ceea ce privește viața sentimentală, astrele îți recomandă să fii mai apropiat de partenerul de viață și să comunicați mai mult.

Horoscop 24 septembrie 2022. Capricorn

Ai muncit foarte mult în ultima perioadă, iar pentru acest lucru vei primi o recompensă pe măsură. Nu te așteptai la asta, dar te vei bucura deoarece vei ai idei bune care îți vor aduce multe beneficii. Viața personală îți aduce multă liniște și bucurie.

Horoscop 24 septembrie 2022. Vărsător

O problemă sentimentală începe să prindă contur. Este important să fii atent la detalii și să nu treci cu vederea nicio oportunitatea de a fi mai fericit. Pe plan profesional, totul merge perfect. Trebuie să faci față situațiilor pe măsură ce apar.

Horoscop 24 septembrie 2022. Pești

Petrece timp cu tine pentru a scăpa de gândurile negative și de toate lucrurile care nu te lasă să gândești limpede. Ai nevoie de odihnă și de relaxare, iar un prieten foarte bun îți va fi alături. Mai mult, există posibilitatea să îți vină idei benefice pentru afacerea sa.

Sursa foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton