Fiica Adelinei Pestrițu a spus primul cuvânt la nici 10 luni. Zenaida Maria învață acum să vorbească

 Pirvu Cristina
.

Fiica Adelinei Pestrițu i-a făcut vedetei cel mai mare cadou, cea mai mare bucurie. Zenaida Maria a rostit primul cuvânt și a spus MAMA. Mai că mămica stătea să lăcrimeze când a auzit-o. Iată cum s-a desfășurat totul. 

Zenaida Maria a spus MAMA. Micuța are aproape 10 luni și acum începe să vorbească și să meargă singurică.

„Primul cuvânt al micuței noastre a fost Mama' și îmi explodează inima de bucurie. Dacă Dumnezeu mi-a trimis o copie' în miniatură a tatălui ei, Virgil, iată că nu m-a neglijat în totalitate și mi-a rezervat primul ei cuvânt. M-am bucurat enorm să o aud cum spune mama' chiar dacă pentru moment ea nu este atât de sigură de semnificația lui.
Și poate că Virgil m-ar bănui de mitomanie, dacă nu ar fi auzit-o chiar părinții lui pe micuța rostind de câteva ori cuvântul mama'. 

Cu toate astea mă aștept că febletea ei să fie tatăl, Virgil. Dar nu sunt deloc geloasă, pentru că este bărbatul cu care mă căsătoresc și care mi-a oferit cel mai frumos dar din lume, pe ea. Și este recunoscut faptul că fetițele sunt mai atașate de tații lor. Asta nu înseamnă că nu-ți iubești ambii părinți, ci doar că ai o afinitate mai mare pentru unul dintre ei.

Abia aștept să repete acest cuvânt. Mă unge pe suflet când o aud. Iubirea pentru copilul tău nu are margini și este greu de povestit în cuvinte. Te bucură orice gest, orice zâmbet și privire.”, a scris Adelina Pestrițu pe blogul ei.

Fiica Adelinei Pestrițu a spus primul cuvânt la nici 10 luni. Zenaida Maria învață acum să vorbeascăFiica Adelinei Pestrițu a spus primul cuvânt la nici 10 luni. Zenaida Maria învață acum să vorbească

Cum se vede Adelina Pestrițu peste 20 de ani: „Cred că o să fiu o femeie plină de tatuaje, tunsă scurt și foarte cool'

Pe 22 mai, revista VIVA! a găzduit cel mai așteptat eveniment monden al anului cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la prima ediție, iar foarte multe vedeta au răspuns prezent cu plăcere invitației noastre. Printre aparițiile care au făcut senzație pe covorul roșu s-a numărat și Adelina Pestrițu, care a arătat statuar într-o superbă creație M.Marquise.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton