Bijuteriile artistei Rita Ora, în valoare de 4 milioane de dolari, uitate în avion!

 Oana Pantazi
.

Dacă n-ar fi existat sintagma „cu capul în nori”, ea ar fi fost cu siguranță inventată acum, iar asta datorită unei curiere care a reușit să uite în avion bijuteriile artistei Rita Ora, în valoare de „numai” 4 milioane de dolari!

O femeie care trebuia să-i înmâneze artistei Rita Ora bijuterii pe care aceasta ar fi trebuit să le poarte la Festivalul de la Cannes, a uitat pur și simplu prețiosul pachet, în valoare de nu mai puțin de 4 milioane de dolari, în avion! Săptâmâna trecută, artista a participat la câteva evenimente din cadrul festivalului – printre care o cină organizată de Michael Kors și un shooting pentru o marcă de înghețată -, dar a și cântat, iar prețioasele coliere i-au fost trimise special.

Puțini știu că prețiosul set de bijuterii, care conținea și niște spectaculoase coliere bătute în diamante, era cât pe ce să nu mai ajungă la destinatară, și asta doar din pricina unei asistente cu capul în nori, care le-a uitat în avion.

Bijuteriile Ritei Ora au fost recuperate în final!

Bijuteriile au fost transportate cu avionul de către femeie, care a fost instruit să îi ducă personal bijuteriile artistei Rita Ora, însă aceasta le-a uita pur și simplu în compartimentul pentru bagaje, conform AFP. Abia după ce a coborât din avion asistenta Ritei Ora a realizat că și-a uitat geanta de mână și pardesiul, dar era prea târziu, aeronava zburase înapoi la Londra… 

Bijuteriile au făcut astfel cale întoarsă spre aeroportul din Luton, apoi au fost trimise spre Heathrow, iar de acolo au pornit din nou spre Franța, unde au ajuns la timp pentru a fi purtate de către Rita Ora la Cannes. În cele din urmă, totul s-a terminat cu bine, cazul uimindu-i și pe cei din Poliție, pentru că se pierd multe bagaje pe aeroport, dar chiar 4 milioane de dolari…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton