Ce bebeluș frumos are Catrinel Menghia! Vedeta și-a luat fetița cu ea la Cannes. Imaginile te vor topi!

 Oana Popoiag
.
Catrinel Menghia copilCatrinel Menghia copil

Aflată zilele trecute la Festivalul de Film de la Cannes, Catrinel Menghia (33) a postat câteva imagini cu fiica sa de trei luni, Carolina. Fetița este adorabilă, iar mama sa este topită, astfel încât nu a putut să o lase acasă când a plecat pe Riviera Franceză pentru premiera filmului în care joacă. Iată imagini emoționante mama-fiică!

Catrinel Menghia a făcut senzație pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes, unde s-a aflat pentru premiera filmului în care joacă, 'La Gomera', peliculă regizată de Corneliu Porumboiu și selectată în competiția oficială. Însă oricât de strălucitoare ar fi fotografiile cu Catrinel Marlon (nr. acesta e numele de actriță al frumoasei romance) pe covorul roșu, de departe cele mai emoționante imagini au fost cele din culise.

Catrinel Menghia, imagini adorabile cu fiica sa de trei luni

Se pare că actrița nu s-a putut îndura să-și lase acasă fiica de trei luni și a luat-o cu ea la Cannes. Catrinel a publicat în social media o fotografie adorabilă, unde se află în camera de hotel cu fiica sa. Actrița este îmbrăcată în ținută de gala și-și ține în brațe fetița, moment ce nu a trecut neobservat de fanii acesteia, topiți de instantaneu.

În vârstă de 33 de ani, Catrinel Marlon a adus-o pe lume pe Carolina în luna februarie a acestui an. Tatăl bebelușului este un producător de film, Massimiliano Di Lodovico, cu care Catrinel se iubește de șapte ani, după ce în 2011 a divorțat de Massimo Brambati, în urma unui mariaj de șase ani.

Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Iulia Vântur a slăbit foarte mult cu o DIETĂ dificilă și riscantă. / Iubita lui Salman Khan, apariție de senzație la VIVA! Party 2019

Cum arată Monica Bârlădeanu fără pic de machiaj, la 40 de ani. Fanii nu au mai recunoscut-o!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton