Exclusiv! Gina Pistol – "Nu-mi spăl rufele în public" - VIDEO

 Florentina Liutic
.

După o viață în televiziune, showbiz-ul nu mai are niciun fel de secrete pentru Gina Pistol. Acum e rândul ei să țină se­crete față de showbiz și să își apere intimitatea cu orice preț. Am întrebat-o de ce a ales să facă asta tocmai acum, iar răspunsul ei vă va surprinde.

A fost o adevărată provocare să o avem pe Gina Pistol, o zi, doar pentru noi! La cât de căutată e de când au apărut știrile că e iubita lui Smiley, nici nu-i de mirare. Unde mai pui că a participat și la o farsă pe platourile de filmare la „Chefi la cuțite, de pe Antena 1, în calitate de „proaspătă soție a burlacului Cătălin Scărlătescu! A fost de ajuns să apară o fotografie în social media cu Gina îmbrăcată în alb și Scărlătescu flancat de ceilalți doi chefi, Florin Dumitrescu și Sorin Bon-tea, în fața ofițerului stării civile, ca să vuiască internetul și televiziunile des­pre nunta-surpriză a celor doi. Nunta a părut o diversiune bună de la adevă­rata poveste de iubire care se întâmplă în viața Ginei, așa că femeia și-a încăr­cat bucuroasă de mai multe ori bateria la telefon ca să dea explicații despre statutul ei marital, care, ca să liniștim pe toată lumea, a rămas neschimbat. Ședința foto a avut loc într-un laundromat, o spalatorie publică cu jetoane, aflat într-un campus uni­versitar și, deși clienții au fost destul de înțelegători încât să revină cu sacoșele de rufe abia după terminarea ședinței foto, câteva doamne de la cantina din apropiere nu s-au putut abține și i-au spus Ginei că are mulți fani în zonă și să nu cumva să plece până nu fac o poză împreună. Îndrăgostită sau nu, Gina a fredonat cântece toată ziua, s-a amuzat cu hairstylista Camelia Negrea pe toate canalele de socializare ale acesteia din urmă și la final, după ore bune de pozat, și-a făcut timp să stea de vorbă și cu mine.

De câți ani ești în showbiz, Gina? Cum te-a schimbat lumea asta, de-a lun­gul timpului?

Sunt în showbiz de 17 ani. Nu m-a schimbat deloc. Sunt mândră de mine pentru că nu m-am pierdut în lumea asta, pentru că mi-am păstrat aceleași principii sănătoase despre viață și des­pre relații. E adevărat că mediul ăsta m-a învățat să fiu puțin mai egoistă și să știu să spun NU. Pentru cei dragi am rămas însă același om generos care nu-i refuză niciodată.

Cum ai să privești peste 30 de ani pictorialul pe care l-ai făcut pentru Playboy? Cum îl privești acum?

Pentru mine sunt doar poze și atât. La fel vor rămâne și peste 30 de ani. Presa pune mult accent pe acest lucru, însă eu însemn mult mai mult decât niște pictoriale făcute cu mulți ani în urmă.

Care au fost cele mai mari neade­văruri care s-au spus de-a lungul timpului despre tine?

Oooooo, dar s-au spus mai multe nea­devăruri decât adevăruri. Îmi este greu să fac un top sau să aleg câteva titluri mai „spectaculoase.

Te-ai gândit vreodată să faci altce­va, să virezi spre o altă industrie, spre antreprenoriat poate?

M-am gândit de mai multe ori la asta, însă nu am vrut să intru în goana după o afacere doar așa… ca să mă pot numi antreprenor. Am vrut să identific o zonă care îmi place cu adevărat, o zonă în care aș putea aduce plusvaloa­re și chiar există un segment bun de dezvoltat pe piața noastră. Și, uite așa, a apărut Martinesco! Cei care mă cu­nosc de mult timp știu că, de când am început să câștig primii bani, mi-a plă­cut să investesc în lucruri de calitate pentru căminul meu! Acasă e oaza mea de liniște, locul unde îmi încarc bateriile, unde mă relaxez, iar calita­tea somnului e foarte importantă pen­tru fiecare zi care urmează, și așa am început să caut lenjerii de pat care să facă din somn o experiență de 5 stele, cum îmi place mie să o numesc! Întâmplător sau nu, niște prieteni buni de-ai mei dădeau drumul în Paris unei afaceri în domeniul lenjeriilor pentru hotelurile de lux. Când le-am văzut, am știut pe loc că asta vreau să fac, i-am convins să facă și o colecție pen­tru rezidențial și să o aducem împreu­nă în România și iată-mă… tocmai ce am început un business frumos în România, care a avut succes din pri­mele zile.

S-a speculat faptul că ai avut relații cu bărbați cu un statut financiar de invidiat. Care a fost cel mai scump cadou pe care l-ai primit de la un bărbat?

Cele mai scumpe lucruri pe care le am sunt luate din banii mei. Nu statutul financiar mă atrage la un bărbat. Mă atrag inteligența, creativitatea, simțul umorului… și, bineînțeles, potențialul pe care îl poate avea, din toate puncte­le de vedere.

 

Continuarea in numarul de OCTOMBRIE al revistei VIVA!, la standurile de presa din 2 octombrie

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton