EXCLUSIV! Anca Serea: despre teama de avion și problemele de sănătate

 Oana Popoiag
.

Cu toate că în ultima perioadă a avut o anemie severă care i-a dat serioase bătăi de cap, Anca a reușit să se mobilizeze nu doar pentru angajamentele profesionale, dar și pentru o vacanță în afara țării. Unde a avut parte de provocarea vieții sale, fiind nevoită să schimbe șase avioane. Pentru cine nu știe, Anca are o frică teribilă de zbor…

 Deși arată la fel de bine ca întotdeauna, în ultimele luni Anca Serea s-a luptat cu o anemie care i-a făcut surprize din cele mai neplăcute, precum o stare generală proastă, amețeli și chiar vizite nedorite la spital în miez de noapte. O scurtă vacanță poate însă face minuni, așa cum se pare că este și în cazul ei.

Anca Serea, despre problemele de sănătate: 'Mă simt mai bine acum'

Anca a avut parte recent de o vacanță frumoasă alături de Adi Sână, care a inclus Instanbul, Alania și Milano, unde cei doi s-au reunit cu prieteni apropiați. Prin urmare, când am întâlnit-o pe Anca la un eveniment, ne-a povestit că starea ei e mult mai bună acum: 'Deocamdată mi-am propus ca o zi sau o zi și jumătate să lucrez foarte mult, și apoi o zi să nu fac nimic, doar să stau cu copiii acasă. Mă simt mai bine acum, se cunoaște probabil că m-am odihnit.'

Spre marea ei surprindere, Anca a reușit să-și învingă și teama de avion, fiind nevoită să zboare de mai multe ori în timpul vacanței. 'Am avut șase zboruri, pentru mine e record, știți foarte bine că urăsc să zbor. Am făcut față zborurilor pentru că am zburat la business', ne-a mărturisit Anca.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton